ParildayanYildiz Kızlar adet olmanız gereken güne göre beta hcg nasıl yükseldi bilgi verir misiniz?Benim adet olmam gerekn gün 107 2 gun sonra 282 olmuş sizlerin nasıl boş gebelik olacak diye çok korkuyorum..
Mervissssss ParildayanYildiz canım ben 6 gün geçtikten sonra kan vermiştim 567 olmuştu hemen hemen aynı beta seviyeleri senin de 6. Günde 600lerde olur değerin iyi ama sana tavsiyem 6 buçuk haftadan önce ultrasona gitme kese görünmüyor psikolojin bozulur
Anneoluyorummmm ParildayanYildiz değişir o kişiye göre kıyaslama yapma canım. Önemli olan sen takip ediceksin 2 günde 1 kan verceksın değerin 2 katı artıyorsa herşey yolunda olur. Ben kese ve kalp atısını 5+4 de gördüm duydum bundanda kıyaslama kendini kimse ile.
T1996 ParildayanYildiz kuzum boş gebelik betayla belli olmaz döllenme günüyle herkesinki farklı oluyor benim 1871di öğrendiğimde ikiz mi diye düşündük hatta ama erken döllenmeymiş senin artışın gayet sağlıklı ve güzel için rahat olsun stres yapma sağlıklı gebeliktir Allahın izniyle🌸
ParildayanYildiz Çok teşekkür ederim hepinize ilk gebeliğim çok heyecanlı ve telaşliyim hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım inşaAllah 😍
B-Y94 ParildayanYildiz hayır hayır korkma canım bende ilk 105 ile hamile olduğumu öğrendim değerlern gayet de iyi 2 katın fazlasını katlamış azıcık bu çok iyi olumlu düşün onu göreceğin günğ sabırsızlıkla beklee 🥰
Happy-melek1997 ParildayanYildiz benimde. Adete 1.gün kala verdim 112 çıktı pazartesi günüydü bugün yine verdim 293.34 çıktı 1 gün geçikmem
ParildayanYildiz Happy-melek1997 Benimde 4+3 diyor canım adet olacağım gun verdim ilk 107 çıktı 2 gün sonra yani dün 282 olmuş kuzum
Happy-melek1997 ParildayanYildiz yaa hayırlı olsun inşallah yaa beklemek çok sıkıntılı ben lekelenmem olduğu için süpjelendim yoksa aklıma gelmezdi olmuyordu çünkü tüp bebeğe başlıcaktık zaten 1 hafta beklemeye karar verdim iyice yükselsin böyle olunca strese giriyorum
ParildayanYildiz Happy-melek1997 canım bende aynıyım vallahi beklemek çok zor bir an önce kalp atışını duymak için gün sayıyorum buradaki yazıları okuyup rahatlamaya çalışıyorum benimde 1 bucuk yıl sonra hamile kaldım o yuzden çok telaşlı ve heyecaliyim ama sakin olmamız lazimki bebeişlerimiz stres olmasin🤩🌸