Selam bacılarım, Happy ailem 🌹 buraya katıldığımda 4 haftalıktım tüp bebek transfer sonrası o mutlulukla indirdiğim ilk proğramdı ☺️ Neyse tee annemin kızlığına gitmicem ☺️ Kızlar buraya da yazmıştım 38+4 te bebeğimşn hareketlerini hissetmemeye başladım bu bir gün sürdü yaklaşık doktorumda bana 1 gün oynamazsa bebek gel dedi bir kaç kere neyse bebeğim hareket etmiyordu ama karnım taş gibi oluyordu sertleşiyor gevşiyor geri sertleşip taş gibi oluyordu , Neyse eşim işte gelince ağırdan ağırdan acile gittik biz ama ben sanıyorumki yine bi nst yaparşar bi ustrason tamam hadi eve sanıyordum. Neyse acile eşimi almadılar burda sadece bayanları alıyorlar (Fransadayım bu arada) dil bilmediğim için eşim girsin dedim almadılar önemli bişey olursa ararız dediler eşimde acilin önünde arabada uyumuş, Nst bağladılar neyse kadın geldi bi sağ yatırdı 5 dk bekledi bi sol bi düz derken hopp içeri iki ebe girmezmi bana direk eşinizi arayın madam dediler tabi bende bi korku bi endişe Allahım dedim noluyor. Sonra eşim geldi uyku sersemi oda neye uğradını şaşırdı bizi direk doğum odasına aldılar bana üstümü çıkarttırıp ameliyat kıyafeti giydirdiler neye uğradımı şaşırdım ama sanki bunu ben yaşamıyorum herşey öyle hızlı ilerliyorki 🤦🏻♀️ Neyse kadın dedi doktorunu aradık geliyor derken 10 dk sonra doktorum geldi hemen ultrasona aldı ve eşime dönüp sezaryana alıyoruz bebekle annenin kan akışı problemi var dedi ama bu arada bebek küçük olacak deyince tabi endişe başladı bende hopp bissürü kadın adam geldi aldılar beni içeri epidural anestezi yaptılar belden aşağıya bebeği almışlar tabi ben bebeğimin sesini bile duyamadım eşimde başka odada dilde bilmiyorum sadece bebek iyimi diyebiliyorum Allahım çok zordu 😔 neyse bebeği bana veremedikleri için babasına götürmüşler ilk kokuya çok önem veriyor fransızlar anne değilse mutlaka babanın tenine temas edecek. Neyse sezaryen bitti odamıza geçtik onları görğnce baba oğul Allahım bu duygunun tarifi yok 😢 Ama bebeğimiz 2200 gram doğdu çok küçük 😞 derken neyse kan felan aldılar şekeri düşük çıktı ve ısıtamadılar ve şuan küvezde yavrum ben ayrı o ayrı odadayız çok zor doğum yapıp bebişinle ayrı odada kalmak ama rabbime sığınıyorum o sağlığına kavuşsunda rabbimden en büyük dileğim o işte benim doğum hikayemde böyle oldu kızlar bi kusur ettiysem affola ama kimseyi tabi korkutmak istemem her kadının ayrı bir doğum hikayesi oluyormuş onu anladım. Hakkınızı helal edin uzun yazdım okuyan ben ve bebeğim için dua ederse çok sevinirim hepinizi öpüyorum ❤️❤️❤️