Beybisininannesi 39.haftaya doğru yol alıyorum doktorum hala beni bi kere bile olsun nstye sokmadı. Siz kaçıncı haftada başladınız?
MeyraRana Beybisininannesi bende 35 haftalığım kendi doktorum ne çatal muayenesi yaptı nede nst ye aldı acile gittiğim zaman yapılıyor bunlar perşembe günü randevum var bakalım yapcakmı yapmazsa doktoru değiştircem çünkü bana gün vermesi lazım gebelik tansiyonum var hani çocuğun gelişimide çok fazla ileride 20 haftalıkken erken doğuma alcam demişti aha doğum zamanım geldi hala tık yok.
papatya981 Beybisininannesi 37de girdim ilk defa 38 oldum artık 5gunde bir gidiyorum her gitmeme geçiriyor nst ye ama hiç sancım yok 😄
demirrleydi_ Beybisininannesi ben normalde 28+4 haftalığım ama ultrasonda 30+4 çıktı bebişin pozisyonu ters olduğu için alındım sabah nst ye devam edecekmiş böyle sürekli nst ölçümü olacakmış 🤷🏼♀️
AysunUgur Beybisininannesi ben 30 haftada girmeye başladım, ama her doktor farklı oluyor işte… doktoruna hiç sormadın mı canım?
papatya981 MeyraRana bende 38 haftalığım doktorum çati muayenesı yapmayacağını söyledi bebeğin duruşu ve gelişiminde sorun olmazsa normal doğum gibi devam edecez dedi
Beybisininannesi MeyraRana bana da bi garip geliyor. Doktordur bi bildiği vardır demek istiyorum ama nice doktorlara güvendik sonumuz hüsran oldu. Artık böyle olunca güvenimiz kalmıyor cidden. Bende yarın gidicem merakla bekliyorum bana da gün verecek mi artık diye.
MeyraRana Beybisininannesi doktorlar da ne yaptığının farkında değilki geçen gece kan geldi nişan heralde dedim sancımı beklim dedim gelmedi kasılmalarım ağrım yoğunlaştı ama bu sabah gittim doktor bana yalan söylüyorsun demeye çalışıyor acildeki hani kan felan geldiğine dair bişiye rastlamadjm dedi iç çamaşırıma kan nerden gelcek başka hani bide çamur gibi kahverengi leke geldi peşine dedim değişikler sağsalim doğum yaparız da rahatlarız inşallah.
papatya981 Beybisininannesi bazı doktorlar bakmazmis çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyor, sordum ya catim dar ise dedim sanırım sancım geldiğinde hastaneye gidince bakacaklar 😄 bende endiselendim ama bazı doktorlar bakmiyormus bilemedim ama bakılması gerekli bence belki bnm çatim dar sezeryan olabilirim en azından hazırlıklı giderim neden boşuna sancı çekeyim ki
Beybisininannesi papatya981 beni cağırmıyor bile 🤣 2hafta sonra görüşelim dedi en son.. yarın da inş 2hafta sonra demez 🤣
Beybisininannesi papatya981 tetikliyorsa kurcalasın beni iyice 🤣🤣 Vallah bence de bakılması lazım Dediğin gibi darsa neden sancısını çekesin Günün belli olur saatin belli olur Rahat rahat gidersin hastaneye
papatya981 Beybisininannesi bence değişin doktoru son zamanlarda sık sık gidiliyor çünkü daha sık muayene edilir çocuğun duruşu sanciniz vs🤷
Beybisininannesi papatya981 yarın ki tavrına bakcam vallah böyle başından sallar gibi yaparsa direk başka doktora giricem.
papatya981 Beybisininannesi bence de yâda söyleyin 39 a girmek üzereyim zaten daha sık gelmem gerekmiyor mu diye her doktor farklı 🤷ve bazıları garip 😁😵
Beybisininannesi papatya981 bana son kontrolde Bi sonrakine çatına bakarım sonra da gün belirleriz dedi. Ama kadin bi tutarlı değil sanki 😅 vallah merakla yarın sabahı bekliyorum cidden gün verecek mi diye. Eşim kadin gün verecek diye görev yerinden gelecek oldu. Vermezse herşey suya düşer
papatya981 Beybisininannesi evet bende 4 gözle bekliyorum catim çok ağrıyor öyle bir baskı oluyor ki heran birşey olacakmış gibi tetikteyim acaba suyum mu gelecek acaba nişan mi gelecek ya sancı başlarsa😁🙈
Beybisininannesi papatya981 demin bende öyle oldum Kımıldadıkça aşaği indi sanki Bi şimşekler çaktı ama ne su var ne de nişan 😅
papatya981 Beybisininannesi sizde başka bir doktora gorunursunuz içiniz rahat eder bakalım o ne diyecek
Beybisininannesi AysunUgur sordum benim öyle bi rutinim yok dedi. Paket aldık bide hastaneden Nst ücretlerini de kapsıyor rahat edelim diye Bu sefer de nst görmedik 😅 paket alınca bizden mi tasarruf ediyorlar anlamadik vallah