Ankaraak Kızlar merhaba, 26+6 dayım ve gece sağa sola dönerken ya da gün içerisinde yerimden kalkarken hep sağ kasığumda bi ağrı sancı gibi durumlar oluyor hiç sol kasığımda yok bu durum. Acaba normal mi benim gibi olan var mı
bebemibeklrken Ankaraak bende de yatakda dönerken oturdugum yerden yavas ve kontrollü kalkmadgmda aniden kalkinca falan oluyo canim rahim ve bebek büyüdükçe vücutta bitakim ağrıların olmasını normal görüyorum ama eğer dinlendiğinde geçmeyen agriların varsa doktoruna danış derim
seym4 Ankaraak 37+5 haftalığım iki gündür aynısı bendede oluyo çok ilgincime gidiyo. Anlamış değilim 🙄
Ankaraak bebemibeklrken evet bende hep okuyorum acaba normal mi diye de merak ediyorum çünkü hiç solda yok bu durum
Busoo Ankaraak benim de sol kasığımda oluyor bir haftadır bir de bebeğin kafası oramda gibi oluyor o yüzden diye düşünüyorum yürürken böyle batıyormuş gibi bi ağrı demi?
Cnsgkc Ankaraak benim de hep sağda oluyordu hem ağrı yürüyünce hem sertleşme. Ben şu an hastanedeyim sancım çıktı doğum durdurulmaya çalışılıyor ilaç iğnelerle. Ben gece sancı normal sanıp doğuma hazırlanıyordur rahim deyip gitmedim doktora sabaha kadar. Rabbim sağlıkla haftasında doğumu nasip etsin nolur dua edin . Artık em ufak Ağrı’da gideceğim bu ihmale gelmez anladım. Sen de mutlaka sor doktoruna
Ankaraak Busoo evet böyle zorluyor mesela oturduğum yerden kalkarken yavaş kalkmama rağmen hemen doğrulamıyorum
Ankaraak Cnsgkc dualarım sizinle inşallah sıkıntı olmadan atlatırsınız bu süreci, bende yarın hemen soracağım doktora
Cnsgkc Gly37 Sağolun 30 hafta🥺🥺😢😢😢 dualarınızı bekliyorum nolur geçsin sancılarım ve evladım kritik haftaları geçirsin öyle doğsun nolur
Sbhnr06 Benimde karnımın sol tarafımda bi kramp ağrı ile başladı sonra sağ tarafa geçti ve yatarken kalktığımda baya ağrı oldu doktoruma gittim bebek iyi ama apandisit olabilir genel cerraha git dedi bugünde gitti ki safra kesem de 6mm polip olduğunu öğrendim. İhmal etmeyin doktorunuza gidin bana en ufak ağrımda acile gitmem gerektiğini söyledi doktorlar.
Gly37 Cnsgkc Allahim tez zamanda şifani versin bende 31 +2 yim serklajliyim dr.artik gezinebilirsin dedi ama yine ben dikkat ediyorum
Cnsgkc Gly37 Amin sana da rabbim şifanı versin inşallah aman dikkat edelim bana da yatacaksın dedi. Şükür sancılar düştü her hafta görmek şartıyla taburcu etti.
kkkubra34 Sağ kasığımda şişlik vardı benim de. Yerimden kalkınca hassasiyet ve ağrı oluyordu. Bugün kadın doğum doktorumun önerisiyle genel cerrahi bölümüne gittim. Ultrason çekildi ve kasık fıtığı çıktı. Doğumdan sonra ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor. Yani genel cerrahi uzmanına görünmekte fayda var.
seym4 kkkubra34 Allah şifa versin. Ben bugün sordum bebek yerleşiyo ondan dedi. Sizdeki belirtiler yok bende sadece ağrı vardı