Rumeysaasgin Kızlar ben normalde göbek deliğime dokunamam yani eşime de dokundurtmam çok huylanıyorum nedense şimdi 29 haftalık olduk diğer hamileliklerimde olduğu gibi göbek deliğim yavaş yavaş dışına çıkmaya başladı hele son haftalarda kıyafetin dışından bile belli oluyor bu durumdan çok huylaniyirum eşim de benimle uğraşmak için dalga geçiyor gülüyor delirtiyor beni benim gibi böyle saçma bir fobisi olan var mı 😁 ama yani Allahtan geçici bir durum yoksa kafayı yiyebilirdim o ne öyle düğme gibi 🤣🤣
okuyor Rumeysaasgin beeeen. İçine elimi aslaaa sokamam. Dokunulmasindan da hiç hoşlanmam. İyice dışarı çıkmaya başladı rahatsız ediyor beni.
miyopmom Rumeysaasgin aaa demek normalmis esimde cok huylaniyor bende onu gicik ediyorum resmen dokunmamdan rahatsiz oluyor gobek deligine bende hep sinirlenyorum 😂
Rumeysaasgin Ba_momss benimki de öyle hatta birsey istediğimde alışveriş yapıcam filan dediğim zaman parmağımı göbek dediğinin üstünde 10 dk tutarsam alabilirsin diyor yapamayacagimi biliyor ya 😁😁😁
Villanelle Ben de dokunmayı, dokundurmayı sevmem ama fobi düzeyinde değil tabii. Dışarı çıkmıyor benimki, hala içeri doğru çökük. Dışarı çıksa bi garip hissederdim ama
Seymaben Rumeysaasgin hamile kalana kadar boyle bi fobim yoktu sgahsvs 36. Haftam bitmek uzere gobek deligim dügme gibi disarda asiri huylaniyorum gülerken falanda inip kalkiyo hic hos degil😅😅
kubraysim26 Rumeysaasgin bende hic hoşlanmıyorum bu durumdan elleme falan değil ama bu şekilde dışarı pörtlemesi aşırı gıcık bir durum elim istemsizce hep oraya gidiyor acaba büyüdü mü diye 🤣🤣
Ba_momss Rumeysaasgin ayyyyy hepsi aynı bunlarin ya şimdide de gel kızım hadi ananın göbek deliğine bı bakalım der bazen 🤣ya gidin surdan merakliysan kendininkini aç derim 🤣yada beyzanın göbüsü ile oynuyosa bana gösterir aşkım bı baksana surda ne var falan diye 🤣