Ale 1 haftadır Kalçam çok acıyor yürürken, eğilirken ilk başta kuyruk sokumum da gibiydi şimdi kalçama kaydı bu acı neden olur gebelikten mi kaynaklı yaşayan var mı kızlar doktora gidicem ama röntgen çekebilirler mi 😞😞😞
Glsh14 Ale bende 6.haftadan beri cekiyorum o aciyi.su an 27 haftalik olduk hala var.ama surekli yok.biraz yuruyus yapsam gezmeye gitsek donuste mutlaka kalca agrisiyla donuyorum bayada aciyor.ama gebelikte genelde herkeste goruluyor.bende yuruyus yapmayi biraktim ayaktada uzun sure kalmayinca bi problem olmuyor
Sacidenur Ale o kadar kötüydü ki yaşadım birinci de aynı şekilde ikincide de yaşıyorum 9. Haftada başladı şu anda basarken oturup kalkerken hele ki sırt üstü yatarken sağa sola dönemediğimi bilirim doktor yapacak bir şey yok dedi doğumdan sonra geçiyor hepsi kalsiyum bazen veriyorlar geçmiş olsun
Ale Glsh14 azaldı mı peki acınız haftalar geçtikçe evet yürüyüş yaparsam falan daha çok acıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ale Sacidenur kemik kemiğe batıyor gibi bir acı mı sizinkide bende aynı öyle yatakta dönerken bile acı çekiyorum resmen cuma günü randevum var doktora sorarım canım teşekkür ederim
Sacidenur Ale benimki batma değil de sanki sıkışma gibi sinirlerde bir tuhaf çözemedim bazen de batma gibi oluyor basamıyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah geçiyor sonradan
La_le Ale bol bol yürüyüş yap canım egzersiz yap bende ilkte senin gibiydim yatakta dönerken bile ağrıyordu benim dışarı çıkma imakinda yoktu evin içinde geziyordum muahakak 5 bin adım atmaya çalışıyorum 24 haftalık olduk çok şükür kalça ağrım geçti
Ale La_le y La_le bende günlük yürüyüşlerimi yapıyorum bugün 8bin adım atmışım ama çok yürüyüş yaparsam hareket edersem günün sonunda acılarım daha çok artıyor umarım zamanla geçer sizin gibi💖
Cakiltasi2604 Benimde kuyruk sokumu olarak baslamisti sonra sag bacagimi aksatacak sekilde yurumeye falan basladim agridan. Ozel ortopediye gittim bunun icin. Film cekmezler hamileyim biliyorum ama krem bisey verir belki dedim. Sonuc ne oldu. Doktor yapilabilecek hicbir sey yok dedi. Hamilelikte sık gorulen durumlar bunlar dedi. Legen kemigi genisliyor kemiklerin arası aciliyor doguma hazirlik icin. Eger oncedende dusmuslugun orda daha onceki sureclerde bir agri varsa bunlar iyice tetiklenir dedi. Ilac krem film herhangi bir sey yapilamaz. Hatta son zamanlarda agrin daha artar dedi. Ama simdilik biraz gecti galiba genisleme durduki rahatladim.
Ale Cakiltasi2604 Normalde Cuma günü doktorumdan randevum var dayanamayıp yarın doktora gidicektim korktum çünkü kemiğim çıkmış gibi geliyordu.. Bütün belirtileri yaşatıyor şimdiden bebişler🤣 umarım zamanla geçer sizinki kaç haftalıkken azaldı canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Glsh14 Ale amin canim hepimizin.pek bi acim agrim yok su an.ama yuruyus yapmadigim icin bi sknti yaratmiyor.ama ilk aylarimda o agridan cok aglamisligim olmustu
D2014M Ale haklısın canım olabilir benimde senin şu an olduğun haftada başlamıştı hala devam ediyor 😂
12mommy Ale rontgen asla olmaz magnezyum takviyesi verir doktorun mutlkaa soyle normal bu agrilar ahhh 30 . haftadadan sonra kanca agrilari daha cok cogaliyor sahsen benim oyle 😞magnezyum bile ise yaramiyor
Zuhalsebu Ale ben de yaşadım doktor normal ama seninki biraz erken başlamış dedi 11.haftada gittiğimizde. Magnezyum ve kalsiyum verdi. İyi geldi mi derseniz bilemiyorum yine de oluyor ağrım
Ale Sacidenur evet kemik kemikle çarpışıyomuş gibi bende tam tarif edemiyorum tuhaf bir şey sizin kaç haftalıkken başladı bu acı
Sacidenur Ale 9. Haftada oğlumda da bu haftalarda başlamıştı giderek arttı sonra şimdi nasıl olur bilmiyorum böyle kalça üstüne yatınca kitlenip kalırdım çok erken haftalarda başlamıştı sanırım çoğu kişi yaşıyor