Buketali
[bilinmeyen] tam olarak ne kadar suyunuz aktı kaç haftalıksınız bilmiyorım ama Doğum suyu fazla olur tutamazsınız
Ozlemozlm
😐
Handeeee
[bilinmeyen] aynısını bende yaşıyorum 2 gündür az az su gibi akıntı geliyor ve arada kasık ağrım oluyor şiddetsiz 38 haftalığım :) nedenini bende bilmiyorum :)
Sokrat
[bilinmeyen] benimde oluyor akıntıyla beraber su gibi ama suyum hep normal çıkıyor sanırım su değildir sizinki de..
Emine122
Benimde 36+1 bende 33 haftalikkn basladi yirtilma yada idrar kesisene baskidan kacan su
Harunnisa
[bilinmeyen] dogum suyu altina yapmak gibi biliyorum ben sezeryan dogurdum ama yengem evdeyken altima yaptim diye pijamasini degistirmis bir daha batmis yine degistirmis bir daha derken annem demis gel hastaneye gidelim diye bir bakuyorlar dogum baslamis ama agri falan olmadigi icin anlamamis yani cok eliyor demekki iki uc tane pijama degistirdigine gore bilemiyorum
Deletedmom331
[bilinmeyen] benim de 2 gündür akıntıyla beraber ıslaklık var su gibi dün kontrolüm vardı dr bebek kafasıyla mesaneye vuruyordur idrar kaçırıyosundur farketmeden dedi
XX53
[bilinmeyen] bende oluyo akıntıyla beraber bi ıslaklık oluyo bikere de olmadı bi çözemedim ama doktor da yoktu bulamadm aşlah izin eder se pazarteai gidicem bakalım bebeğin suyundan mı geliyo