Herkese merhaba 🤍 hamileliğimin başındandır burda hikayeler okur kendimi cesaretlendirirdim. Bana da yazmak nasipmiş. 11 Mart cuma günü öğlen 2 de planlı sezeryan için hastaneye yatışım yapıldı damar yolum açıldı imzalar felan filan derken önlük giydirdiler ama nasıl heyecanlıyım nasıl korkuyorum anltamam size . Sonta takmadılar bu arada . Sonra beni götürmeye geldiler ameliyathaneye girdikkkk beni cenin pozisyonuna getirdiler iğneyi yapmak için inanın iğne bir gram acımadı hissetmedim bile sadece benim omuriliğimin araları darmış bi kaç kere denemek zorunda kaldı doktor sonrasında iğnem yapıldı hemen sırt üstü tekrar uzandırdılar hemşire hemen sontayı taktı tabii uyuştum hiç bişey hissetmedim . Dedikleri gibi dokunma hissi var ama asla acı yok asla . Perdeyi aldılar önüme biraz midem bulandı hemen başımda ki hemşire oksijenden derin derin nefes al dedi kendime geldim. Doktorum geldi merhaba dedi muane edicem sakin ol demesiyle çocuğu çıkarıp yanağıma koyması 5 dk sürmedi nasıl kesti ne ara çocuk çıktı hissetmedimmmm sadece çıkarırken ufak bi göğüsünüzde ağırlık oluyor bi sıkışma o kadar . Bebeğimi yanağıma getirdiler allahım böyle güzel bir koku yok arkadaşlar hayatımda aldığım hissettiğim en güzel koku ve duyguydu hıçkıra hıçkıra ağladımmm . Sonra bebeğimi götürdüler beni dikerken ben uyuya kalmışım o kadar acısız ve güzel geçti ameliyat süreci gerisini siz düşünün ❤️ Odaya geçtiğimiz de hemen oğlumu aldım emzirdim Allah’a şükür o aşamalarda bi sıkıntı olmadı . Gelelim ilk ayağa kalkmaya gerçekten ameliyattan herşeyden çok zor doğru ama rabbim o gücü veriyor zaten beni ilk kaldırdıklarında karşıya baktım asla yere bakma dedi hemşire Allah’a şükür kalkar kakmaz baya adım atım sonra açılınca ayaklarım sabaha kadar aralıklarla bol bol yürüdüm ağrım sızım hepsi geçti şuan 11. Günüm eve geldiğimdendir işimi herşeyimi kendim yapıyorum Allah’a şükür ağrım sızım herşeyim geçti çok ödem olmuştu vücudum onlarda geçti bebeğim çok iyi elhamdulillah yani kızlar o kadar korkak olan ben herşeyi o kadar güzel atlatım ki size anlatamam boşuna kendinizi korkutmayın yemin ederm bidaha olsa bidaha sezeryan olurum 🤍 rabbim herşeyin sabrını dayanma gücünü veriyor sakın korkmayın ben yaptıysammm hepiniz yaparsınız ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Benim hikayem bu kadar bu yolda olan bütün hamişlerin rabbim yardımcısı olsun allah bütün kadınlarımıza yardım etsin isteyipte olmayan bütün kadınlara evlat nasip etsin inşallah bizim yolumuz bitti Allah’a emanet olun ❤️