kahvesever__ sirinx96 33+4 3 kilo aldım ben bebeğimi bilmiyorum yarın kontrolüm var o zaman söyler doktor
visneliayran sirinx96 25+0 ız, 9 kilo aldım şimdiye kadar, biraz durulmaya sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 🥺 bebiş de ctesi 698 gr dı, büyüyor minnaklar 🥰🧡
sirinx96 Reyhan35 masallah benim 25.haftam ama ultarasonda 27 haftalık cıkıyor 2 hafta önden gidiyor 878 gram cıktı meleğim 🧿benim yediklerimde cocugu besliyor yüksek ihtimal 43 kiloyum suan zayıf hamile kaldım 🤭
sirinx96 Deniz93 gün sayınca cidden geçmiyor allahtan hareketlerini hissediyoruz sapık gibi sürekli karnımda hareket gözlüyorum 🤭hareketlerini hissetmediğim haftalarda kontrol günleri daha zor ve uzun geliyordu bana🤭
Emine003 sirinx96 en son 25+3 te gittim canım 963 Gr dı meleğim biraz önde gidiyo 🥰 şuan 27+2 oldum şimdi ne kadar bilmiyorum bende 5 kilo verdim 🤗🤗daha henüz kilo almadım 🌺
zehraaaktas sirinx96 20+1 iz doktor kilosunu söylemedi buradan öğrendiğim kadarıyla 250 300 gr ben de hamile kaldığım zamandan 3 kilo eksiğim