BusRaa20 Saat 12 den sonra 33 haftalik olduk kızımla nasıl gidiyor kızlar dertleselim muhabbet edelim biraz son 49 gün ilk gebeligim normal doğum düşünüyorum ama korkuyorum da var mi benim gibi olan günler yaklaştıkça korku heyecan stres çok karışık duygular içindeyim acaba cocuguma bakabilecek miyim uykusuz kalabilecek miyim eşime cocuguma yetisebilecek miyim kafamda bi dünya sorular var ama en stres yaptığım doğum normal istiyorum ama korkuyorum hadi gelin konuşalım konuştukça rahatlıyorum ben cantamizi hazirladik ufak tefek seyler kaldi artık sona yaklaşıyoruzzz 🤔😇😇
Ayferu BusRaa20 yanlız değilsin canım bizde 00.00 itibariyle 33 haftalık olduk inşallah kızım olucak doktor doğum pozisyonunu almışım diyor ama 36. Haftada karar vericez dedi açıkçası birazcık normal doğumdan korkuyorum rabbim yardımcımız olsun bide bu hafta mide yanması başladı sütle idare ediyorum ama haftaya kontrolum var ilaç yazdırıcam kesin
kucukcivcivim BusRaa20 34+1 olduk :) ben de normal istiyorum ama kızım 2 hafta önden gidiyor. İri bir bebek diyor doktorlar hep. O yüzden en sağlıklı doğum nasıl olacaksa öyle olsun diyorum. Sağsalim kavuşalım da miniklere 😊😊 ne zaman gelirler acaba? Az kaldı, insanı heyecan ve korku sarıyor:)
Aysckzgnc 32+5 ben de 🙋🏼♀️ Doktor doğum pozisyonu almış dedi benim de şuan için normal gibi duruyor, üstünde düşünmüyorum, okumuyorum, Allah ne verdiyse diye düşünüyorum 😂
BusRaa20 Aysckzgnc bazen düşünüyorum sonra geçiyor bi sekilde çıkar diyorum ama bakalım 😂 benimkide perşembe günü dogum pozisyonundaydi da doguma kadar degisir heralde pozisyonu
BusRaa20 Ayferu canim benimkide kafa asagi dogru rahime doğru dönmüştü persembe gunu tabi son ana kadar degisir diye düşünüyorum bakalım artik sorma kusmaktan her gün icim dışıma çıkıyor mide yanmasi eksimesi hepsi var doktorum bana rennie duo şurup yazdi biraz rahatlatiyor yine de
Ayferu BusRaa20 haftaya bende isticem genellikle geceleri oluyor uyku uyuyamıyorum maşallah bebişte çok hareketli rahat vermiyor ☺️
BusRaa20 Ayferu bazen çıkacak gibi hareketleri oluyor doğuma yaklastikcaa korku da fazlalasiyor düşünmek istemiyorum ama olmuyor çok karışık duygular icindeyim 😑
Ayferu BusRaa20 yalnız değilsin canım aynı şekilde bende aynı korku endişe içindeyim ama şöylede düşünmek lazım sabırsızlıkla bekliyoruz kucağımıza alicagimiz günü minicik ellerini ayakları kavuşmak için sabırsızlanıyorum öyle böyle bı şekilde doğucak sonra bu hareketini tekmelerini özlicez ☺️
Meryemcee 33+4 haftalıgız + 27 aylık ta oglum var bende aynı şeyi düşünüyorum acaba yetebilcekmiyim ikisine diye 🙈😄ilk doğumum 39 haftalık Ken kontrole diye gitmiştim bi güzel kahvaltı falan yapıp doktorum suyunun azaldığını söyledi açılma da olmadı 3 saat suni sancı verdiler agrı da olmayınca almışlardı o gün hiç bişi anlamamıştım ama bunda biliyorum az çok ne olcagını daha tedirginim niyeyse 🙈🙈
BusRaa20 Meryemcee Allah bağışlasın ikisini de canım sag salim kucagina almayi nasip etsin ilki sezeryan mi oldu normal mi ya benim ilk tecrubem de yok pek ama bakabilirim heralde de uykusuzluk konusuna takılıyorum ya adapte olamazsam diye biliyorum ilk 40 gun bi zorlancam da sonrasi nolacak onu düşünüyorum
BusRaa20 Ayferu valla ya allah yardimcimiz olsun canim hayirlisiyla kucagimiza alabilelim insallah kolay doğum nasip etsin rabbim 😇🙏
Meryemcee BusRaa20 Allah razı olsun canım bekleyen herkesi sag salim kavuştursun yavrusuna 🥰evet sezaryan oldum hiç açılma bi de suyu azalınca hemen aldılar Allahtan haftasını doldurmuştu çok şükür 🤲hiç korkma ben o kadar uykuya düşkünüm ki bende diyordum ya uyuya kalırsam yanımda kimse de yok nasıl uyanıcam diye 4 5 ay her yarım saatte uyandığımı biliyorum (daha dogrusu uyu(ya) muyordum bişi olursa diye) yani o annelik duygusu aniden yükleniyor insana bünyen sanki alarm kurmuş gibi oluyor 😄❣️
BusRaa20 kucukcivcivim canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah bende cok merak ediyorum ne zaman gelir gununde mi dogar gecer mi erken mi gelir zaman daraldikca insan çok değişik duyguları bir arada yaşıyor ya 🤔🤦
BusRaa20 heleninannesi06 siz nasıl dusunuyorsunuz dogumunuzu korku varmi uyku artik hic olmayacak heralde ya ben böyle düşünmeye basladim 🥲
heleninannesi06 BusRaa20 ben sezaryen istiyorum zor bir hamilelik geçirdim geçiriyorum ciddi manada korkularım oluştu o sedyeye bı de o sancı kısmını çekmek istemiyorum açıkçası Yatar yatmaz midem rahatsizlaniyor benim gecenin bir yarısı yine mide yanmasıyla kalkıyorum bebiste çıkmaya çalışır gibi tekmeliyor arada sagolsun 😃 bencede olmayacak gibi 😫🤣
BusRaa20 Meryemcee inşallah canım ya ben cok uykusuz kalmaktan korkuyorum nasil oluyor süreç dogumdan sonra toparlanma falan mesela hep uykusuz musun
BusRaa20 heleninannesi06 benimde böyle midem hamilelikten oncede rahatsizdi gastrit vardi hamile oldum iyice kötüleşti ansizin bende agzima su geliyor gece yarisi ona uyaniyorum bide cocuk da kipir kipir uyutmuyor 😂