Elif2307 Allah nasip ederse inşallah eylül annesi olucam hanımlar o kadar heyecanliyim ki 36+6yim bugün ama biran önce doğurmak istiyorum heycanla her sancimi bekliyorum her sancimda acaba mi diyorum hamile olmadan once doğurmak istiyorum diyenlere tadını cikarin derdim ama insan gerçekten sabırsızlanıyor nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum bekarken başka heycanlarim vardi evlendikten sonra başka çocuk istedikten sonra başka hamile olduktan sonra baska😊 bekarken eşimle buluşacağım zaman heyecanlanırdım evlendikten sonra süslenir puslenir eve gelmesini beklerken çocuk istediğimde her ay aldığım 6 gün öncesi testini yaparken adet olduğum zamanlar içimde yaşadığım burukluk diğer ayi iple çekmem şimdide evladıma kavuşmak hergun nasıl olucağını merak ediyorum insallah size doğum hikayemi yazarken kızlar normal doğumdan hiç korkmayın çok güzel ve kolaydı hemencecik doğurdum diye yazarım 😄 hepimize kolay sağlıklı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar insallah💞
Bebegmm Elif2307 hiç gelmez sanıyordum çok şükür 😊 rabbim yavrularımızı saglikla kucagımiza almayı nasip etsin inşAllah 🙇♂️
Elif2307 ARYA1 ayni gidiyoruz bakalım hangimiz dogurcak önce 😆 cuma randevum var çatı muayenesi olucam 🙄
ARYA1 Elif2307 bizimki daha doğum kanalına girmemiş bugün kontrolümüz vardı. Doktor 12 eylüle tekrar gel bakalım dedi 😒 nolucak acaba çok korkuyorum ben
Dyg61 Elif2307 bende sizinle aynıyım bakalım hangımız once dogurcak hemen dogum hıkayenızı yazın tamam mı 😄
Elif2307 Asliiiii benimde yürüyüşüm tuhaf ağrıdan yürüyemiyorum diyorum naz yapıyorum zannetmeyin ağrıdan yani🤣