cigdem4154 Ya kızlar doktoruma yazdım ama görmedi 23+5 hamileym dün ile bugün karnım aşırı sertleşiiyor geriliyor korkmalı mıyım ? Yani bi 10 dk öyle kalıyo düzeliyo genelde ayağa kalktığımda sertleşiyor uzanınca düzeliyor ama kendimi yormadım hiç
Hatice_gzr2505 cigdem4154 canım bebek toplanıyordur bazen bende de oluyr o toplanır sonra pozisyonunu düzeltir korkma benim de 22 haftalık hep öyle oluyor çekyata oturup bacaklarımdan bastırıp kendimi biraz yaylandırıyorum o zaman bebek düzeliyor tavsiye ederim bir kaç dakika yap öyle hemen düzelir
Cnsgkc cigdem4154 ben 30 haftalığım 28 den beri öyle sertleşme var o kasılma yani sancı imiş. Gece boyu oldu dün ve bekledim erken doğum riskim var hastaneye yatış verdiler ciğer geliştirici iğne yapıldı. Doğum durdurulmaya çalışılıyor. Sakın aksatma benim nst de sancım çıktı. Keşke daha önce nstye girseydim acilen doktoruna söyle ve nst ye soksun seni canım inşallah değildir
Cnsgkc cigdem4154 bi de doktorun magnezyum verebilir aksatmadan kullan. Bol su iç. Bunlar kasılmaları önler. Bir de ben kendimi yordum öyle sertleşme olduğu halde çok oturmadım bol bol dinlen. Ama doktoruna görün bence en hızlı şekilde
Hatice_gzr2505 cigdem4154 benimde ilk ama tecrübeli tanıdıklarımdan öğrendim bende taş gibi kesiliyor bir tarafında zaten besbelli dokunsan hissediyorsun
Bursaspor16 Benimde aynıydı kasılma diyolar ona sanırım doktoru aradım gelmemi soyledi sonra çatıma baktı biraz açıklık çıktı nstye girdim ve serum bağladılar şuan iyiyiz yarın sabah gidicem tekrardan 33+2 yim bu arada doktorunuza sorun bence
cigdem4154 Cnsgkc ya öyle sancılı değil ama yattığım zaman herşey normal çok güzel haraketli ayağa kalkınca karnım taş
Cnsgkc cigdem4154 işte kalkma fazla canım. Benim de ağrım yoktu. İlk gebelikse anlamıyorsun. Ben anlamadım taş oluyordu ama ağrı hissetmiyordum meğer varmış sancı. Dikkatli olun aman Allah korusun sakın kendinizi yormayın
Peperonni Cnsgkc Allah Allah bende de oluyor ama daha 16. Haftadayım. Sabahları özellikle oluyor mesela sola yattım diyelim sırt üstü dönünce ya da sağa orda sertlik hemen çıkıyor karnımda bebek hareket ediyor yön değiştiriyor 😯