Esranur_uzkan Merhaba! Bayanlar ben 31+4 haftalık hamileyim 1 haftadır genetal bölgem içine doğru ağrıyo ne eğile biliyorm nede oturumca kalka biliyorm iç bacaklarımla birlikte çok ağrıyolar bu durumu yaşayanlar var mı ???????
MeyraRana Esranur_uzkan bende normal demişti doktor heleki gece yattığım zaman öyle oluyor zor kalkıyorum eşim kaldırıyor diyebilirim çocuk büyüdükçe rahme baskı yapıyor o yüzden öyle oluyor bende 28.haftalarımdamı ne başladı şuan 35 haftalığım.
Hatice_gzr2505 Esranur_uzkan bende 21 haftalığım doktoruma dedim böyle böyle oluyor diye aynı agrı vardı çünkü şuan bile agrıyor normal oluyor hep o dedi arada bir parol iç dedi araştırdım magnezyum eksikliği falan olabilir mi dedim sen de çocuğun da gayet sağlıklı dedi o tür şeylere gerek yok dedi 🙄🙄
Yalova77 Esranur_uzkan benim de iç bacaklarım uzun süre ağrıdı o haftalarda doktora sorduğumda normal demişti magnezyum içmeye devam dedi. Ama 36. Haftalığım şu an eskisi gibi bir ağrım yok şu an 😊
_bebegimibekliyorum_ 2022Mom2022 bu bacak ağrısı hamilelikten mi oluyor 5+3 üm bacaklarım çok ağrıyor anlam veremiyordum bende 😅
Esranur_uzkan Hatice_gzr2505 kesinlikle magnezyum eksikliğinden canım çünki ben 1 hafta bıraktım ishal olmuştum doktor bütün ilaçlarını bırak dedi sadece bağırsak için ilaç verdi onu kullanırken bu hale geldim
MeyraRana Esranur_uzkan bnmde ilk gebeliğim belkide ilk olduğu için öyle zorlanıyoruz vücudumuz çünkü haddinden fazla şekil değiştiryr
Hatice_gzr2505 Esranur_uzkan ben sordum her Ağrı’da ilaç kullanma dedi bir yandan da doğru diyor ama olmazsa sağlık ocağına gitmek lazım kendi doktorum sadece vitamin olsun diye OCEAN MUMY kullan dedi şimdilik ek olarak onu kullanıyorum başka hiç ilaç kullanmadım ama agrım çok oluyor hele ayakta biraz yürüyünce
Yalova77 Esranur_uzkan magnezyum iç ihmal etme aynı zamanda her gün bir tane maden suyu iç. Ben Kızılay markasının Erzincan olanından içiyorum 😊