dmlkrcck Selam kızlar bebeğin doğum pozisyonuna dönmesiyle kanala girmesi farklı mı yani kanala doğum anında mı giriyorlar yoksa daha öncesinde mi giriyorlar bu doğum pozisyonu aldı dedikleri kanala girmesi mi aklım karıştı😂😂
Sgnn dmlkrcck doğum pozisyonu bebeğin baş aşağı duruşu oluyor canım. Kanala girmesi aşağıya kasıklarına doğru inmesi oluyor. Kanala girdikten sonra 2-3 hafta sonra doğuranda var doğumda kanala inende var
dmlkrcck dmlkrcck hmm ikisi farklı şey yani tamam herkes sanki ikisi aynı şeymiş gibi bahsedince ben şaşırdım doğum pozisyonu alınca kanala girmiş oluyor sandım bian
kartanesi02 dmlkrcck yok canım mesela benimki 30. Hafta doğum pozisyonu almıştı ama şuan 37 deyim 2 gün önce gittiğimde doktor halen kanala girmemiş sıkıntı yok dedi tabi ben 5 gün sonra sezeryan olucam o yüzden kanala girmesini istemiyoruz 😄 yani ikisi farklı şeyler çoğu bebek erkenden doğum pozisyonu alıyor ama Allahtan kanala girmiyor 😊
hunilimom dmlkrcck 2 si de farklı şeyler benim ilk kızım 36. Haftada doğum pozisyonu almıştı yanı bası asagiya dönmüştü ama kanala hiç girmedi doğum anında sancılarla girdi
Esrasenturk8 kartanesi02 bebek kanala girdi diyelim o saatten sonra sezaryen oluyo mu? Benim doktorum genişlemesi lazım yürü bol bol dedi bebek de kanala girsin belki genişler normal doğumı bekleriz dedi. Anlayamadım çatı dar demedi tam olarak da