Milanaz benim 2 doğumum da o hastanede oldu, ilkinde oda dışında herşeyden memnun kalmıştım ama 2. Doğumumu şubatta yaptım hiçbirşeyden memnun kalmadım. İsim değişikliğine gideceklerinden mi nedir iyice salmışlar. Odalar berbat eğer orada doğum yapacaksanız süsleme gibi vs şeyler bile yapmayın odalar güzel olmayınca istediğiniz gibi durmuyor hiçbirşey. Ameliyattan çıktım riskli bir ameliyat oldu benim doğumum herkestende daha uzun sürmüş ama ne aileme ne bana çıktıktan sonra nasıl geçtiğine dair en ufak bir bilgi verilmedi. Getirdikleri yemeklerde diğer hastanelere nazaran berbat hastaya unlu su çorbası hoşaf gazınız çıktıktan sonrada bu böyle devam etti. Hatta dışardan çorba ısmarlayabilirsin dendi. Hemşireler çok ilgili değildi gaz sancısı çektim hatta öldüm öldüm dirildim diyebilirim gelip bir ağrı kesici yapacaklar saatlerce gelip ağrı kesici vurmalarını bekledim. Hastane odası berbat olduğu için fotoğraf çekimi istemedim sadece rica ettim bebeğimin kordonu kesilmeden önce bir foto çekebilir misiniz dedim çekmemişler. Bebeğim doğduğunda giyinme odasından bile göstermemişler bebeğimi, hemen perdeyi kapatmışlar. Yani dediğiniz üzerine o kadar para veriyoruz devlet hastanesi muamelesi görüyoruz. Bu hamileyken muayene esnasında da öyleydi içeri giriyorum merak ettiğim bir çok sorun var kanamaları olan bir gebeydim sorumun 1. Sini sorarken kendimi sedyede buluyorum sonra hop bir bakmışsın kapının dışındayım daha doktor konuşmasını bitirmeden asistan kapıyı açıyor mecburen çıkmış oluyorum onca soruyla belirsizlikle. Gününü 1 gün önceye taşımak istedik kabul etmediler . Dahada unuttuğum belki bir çok şey vardır 😅 Bayağı doluyum son yaşadıklarımdan sonra 🥲