Hacerrrcakmak Merhaba epeydir yazıyorum bu konuda sıktım biraz ama dün femara bitti bugün Dr kontrolum vardı 10 mm olmuş bı tanesi diğer ikisi 8 mm dedi. Sizce normal mi küçük mü
Bsraszqn Hacerrrcakmak bende bu ay femara kullandım kontrol günü 10mm ve üzeri yumurtaliklar ilaca cevap vermiş olarak kabul ediyoruz demişti doktorum sizinkide normal bence
Cananyildiz Hacerrrcakmak 8 mm küçük canm benim hic 8 olmadı ve duymadim 10 ve 12 olmuştu. 10 olan büyür daha , belki 8 olanlarda hızlıca büyür bilemeyiz
Hacerrrcakmak Bsraszqn çok teşekkür ederim cevap için.🌸 Bana da öyle dedi ama daha önce femara kullanıp hamile kalanların tecrübesini önemsiyorum o yüzden bı de burdan sorayım dedim 😊
Hacerrrcakmak Cananyildiz inşaallah 1 tane 10 var iki tane 8 var onlara çok takılmadı Dr sanki bir tane bize yeter dedi
Bsraszqn Hacerrrcakmak merak etme gayette güzel büyür benimde 3 tane gelişti solda 10mm sağda 8 ve 9 mm olmak üzere. İlaç bittikten 5 gün sonra yani 6. Gün yumurtlamam oldu
Hacerrrcakmak Bsraszqn 6. Gün çok erken değil lmi ya benim ilaç bittiği gün yani 5 günün sonundan gittim 10 mmdedi ve yarın tekrar bakacak ona gore takvim verecek bakalım.
Umut60 Bsraszqn moralinizi bozmak istemem ama erken yumurtladığın ay benim yumurtam kistleşti gebe kalamadım yumurta hızlıca büyümüştü sizinki gibi bata ne kadar var merak ettim sadece bende mi böyle oldu yoksa kadınlarda böyle oluyor mu diye
Umut60 Hacerrrcakmak benimde 3 tane yumurta vardı biri tuttu 12 gün yumutladım 13 çatladım büyük ve 12 de çatlarsan şans daha fazla ilk deneme oldu çok şükür yumurtlama günü havuç ye pekmez iç döllenme şansın artar
Hacerrrcakmak Umut60 ayy ne güzel masaallah 🎉 havuç tutunması için mi yerim tabi pekmezi de ilk kez duydum onu da yaparım inşaallah
Umut60 Hacerrrcakmak pekmez dolaşımı artırıyor rahmi kanlandırıyor tutunma sağlıyor bunu hemşire olarak söylüyorum havuç östrojen içeriyor yumurtan güzel ve çok çatlıyor çatlama günü sncı ağrı oldu ağrı kesici alma
Hacerrrcakmak Umut60 çok teşekkür ederim pekmezi şimdi de tatlı kaşığı ile alayim o zaman zararı olmaz herhalde havucu da çatlama günü inşaallah 🌸 ♥️
Hacerrrcakmak Umut60 maalesef oğluma hamileyken ilk 4 ay aç geçti resmen bulantı kusma her koku iğrenç geliyordu ilk iki gebeliğim düşükle sonuçlandı memurluktan istifa ettim izin kullanamıyorum adam akıllı tedavi olamıyorum diye sonra tedavimi oldum oğluma hamile kaldım düşük riskim vardı bulantı kusma stres. Hatırladıkça ikinciye iyi cesaretim var diyorum
Hacerrrcakmak Umut60 bat 11 Nisan Dr femaranin 6. Günü 10 mm normal dedi ama yarın baktığında anlaşılır net olarak umarım yolunda gider
Bsraszqn Umut60 bende pcos var genelde reglin 14. Günü ve 22.gunu arası yumurtlama oluyor normal zamanda oldu yumurtlama 14. Gün reglim 29 35 arası değişiyor
Umut60 Hacerrrcakmak geçmiş olsun ben rapor aldı. 2 kere 20 gün düşük riskin vardı sorun olmadı keşke istifa etmeseydin ne iş yapıyorsunuz peki 10 haftalık 12 den sonra beta düşünce bulantı azalır umarım bekliyorum 1 yıl gebelik olmadı artık hsg çekilecektim geldi mucize düştükten sonra rahim yapışık kalabilir olmazsa hsg çekil bence
Hacerrrcakmak Umut60 rapor vermediler sıkıntı yaşadım baya üst üste oldu o dönem dusuklerim. Yarı askeri bir kurumda yöneticinin özel kalemiydim sözleşmeli memurdum. Kadroya geçmeme 1 sene vardı zor bı karar oldu ama eşim de isteyince evlilik sebepli istifa ettim tazminat hakkımı aldım vs.
Ceyda76 Valla kuzum nasipte varsa tek yumurta bıle tutuyor Bu ay bende kullandım 17mm 2 tane ,15mm ıkı tane ,10m bı tane bırı de 8mm dı .Pkosluyum hala beklemekteyim