eso14 Kızlar ne zaman yapılıyor çatı muayenesi doktora sormayı unuttum 🤭 34. Haftamı doldurdum. Nstye ilk defa girdim sancım vs yoktu
benimmdunyamm eso14 profil foton öldürdü beni 🤣 çatı muaneyesi yapılırken benim sifadi esgal profildeki gibi olur 🤣🤣🤣
Tugceelanaz Sancın olmasada nst sokuyorlar , çatı muayneside yapmıyorlar diye biliyorum devlette . Sadece doğum için yatış yapıldığı zaman bakıyorlar Her yer aynı mi onu bilemem tabi 😊
eso14 Tugceelanaz evet zaten bana da 35. Haftanda alıcam nstye demişti. Bugün gittim 34+5im. İlk defa girdim. Ama sormayı unuttum bu çatı muayenesini sormayı. İnşallah yapmazlar aşırı korkuyorum 😂
eso14 Hilal-95 34. Haftaya kadar hiç odayı incelememiştim adam akıllı. Kafamı çevirdim anam ne görim çatı koltuğu herhalde😂 gözlerim büyüdü bi an. Umarım benimde kolay geçer yaparsa 😂
Tazeane Sancım vardı devlet acile gittim orda yaptılar çatı muayenesi. Daha önce duyduklarımdan dolayı çok korkuyordum ama çok rahat geçti. İnanmayın kimselere. Doğum sürecinin en basit kısmı.
eso14 hunilimom ayyyy nasıl geçiyor peki 😂 kafama taktığım başka konuda doktorun yanında ben nasıl geçicem o koltuğa o halde 😂😂
hunilimom eso14 doktor bakmıyor dogumhaneye gönderiyor orda ki ebeler bakıyor kendini kasmas karşında ki de insan ise 😂 kolay zaten jel döküyor eline biraz bastırıyor o bastırma aciyor zaten oda 15-20 saniye Sürüyor
eso14 hunilimom aaaa bende doktor bakıyor sanıyorum 😂😂😂 valla bidahaki kontrolüm tam 37 haftalıkken olucak. Hazırlıklı gidim ben yine belli olmaz napıcakları 😂
hunilimom eso14 aynen benim gittiğim devlet hastanesi öyle yapıyor sanırım özellerde doktorlar bakıyor 😂 sen git hazırlıklı ne olur ne olmaz
eso14 hunilimom bilmiyorum ya gittiğim hastane de doğum yaptı görümcem bana çatı muayenesi yapmadılar dedi 😀 ay iyice kafam karıştı. Ben yine de hazırlıklı giderim. Artık yaparsa yapar yoksa sorarım 😀