Ayse476 Asterujdndl hareketlerini hissedemiyorum ben maalesef. Hareket olursa da güçsüz oluyor. Bazen günde hiç hareket etmiyor
minikpandammmm Asterujdndl bu aralar bacak sızlamasi bacak ağrısı başladı. Huzursuz bacak sendromu sanirm. Uykuya zor dalıyorum sabit hareketsiz durmuyor bacaklarım. Egzersiz yapıyorum o ara uyuyorum. Magnezyum kullanıyorum biraz faydası oluyor. Ara ara rahim ağrısı oldu ama 1-2 günlük . Uzun sürmedi
Vldnshn1 Asterujdndl Ay Allah yardımcımız olsun benim kaşıntım var nefes darlığım oluyor rahat rahat dönüp duramıyorum 🥺
Asterujdndl Havi âmin insallah benim nefes darliğim olmuyor sadece bebeğim kendini sertleş tirdiği zaman nefesim kesiliyor 🙁🙁
Asterujdndl Ayse476 canım bi kontrole gitsey diniz ama bende bir gün boyunca az hizediyor dum süt çikolata meyve valan yiyin bebek hareketlensin canım
Dilaraqurban @Ayse476 bende 32haftadayim 28-30da cok iyiydi haraketleri 1haftadir cok az ve sert degil
annesi19 Ben çikolata yedigim zaman çocuk durmuyo içeride , deneyin hele bi haraketlenir insallah bebisler
155598 Ayse476 bende bugünden beri hiçbişey hissetmedim yarın da devam ederse doktora gidicem deli gibi vuran çocuk hiç oynamıyor
Asterujdndl 155598 olur öyle canım kalbini ferah tut bol bol meyve süt çikolata tüket hareketli olur ve bişey sora bilirmiyim size
Asterujdndl 155598 28 haftalik hamileyim ara sıra rahim ağrim oluyor sizdede oluyor mu veya normal mi
155598 Asterujdndl benim hiç ağrım olmuyor hatta hamile gibi bile hissetmiyorum kendimi sadece 24.haftada baya karnımın sağ tarafında ağrım olmuştu o da 2 gün sürdü
Asterujdndl 155598 insallah ağrilarin hiç olmas canim maşallah güzel hamilelik dönemindesin insallah bende böyle rahatli geçer ❤️❤️
Asterujdndl 155598 ve canim kimeseyede söylemeyin böyle ağrilarim yok valan insan öyle bir nazara gelirki Allah korusun canım