menuder Sevgili anneler içinizde park beşik kullanıp sıkıntı yaşayan var mı? Ev ve seyahat durumumuz dolayısı ile park beşik almayı düşünüyoruz anne yanı da olabilenlerden. Fakat sallanması, gıcırdaması vs gibi sorunlar yaşar mıyım?
Cotanakk menuder ben yoyko park beşik kullanıyorum kumaş kalitesi vs çok güzel ama sallama aparatını ayarlayamadık sanırım öyle aman aman sallanmıyor ama sallandığı kadarı bana yetti çok sallamıyorum. Anne yanı da oluyor ama anne yanı şeklinde kullanmadım hiç.
Nazlimom menuder yoyko aldık bizde haftaya doğumum var anne yanınıda yatağa sıfırladık içine yataşın sünger yatağını aldim kumaşı fln kalitesi güzel
Whitewomen menuder mamma aldik bizde 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum sallama aparatını takmadım gerek kalmadı sallama yetiyor zaten bu aralar alt kademesine geçiş yapicam bebeğim büyüdüğü için
Molika menuder prego almıştım kızımda çok güzel sallanma aparatı da çok kullanışlı kızım 3.5 yaşında daha da 1 sene rahat yatar
menuder Cotanakk yoyko çok güzel yorumlar almış siz de memnun kalmışsınız sevindim. Bir de Huggy Napp diye bir marka vardı sanırım ona benzetmeye çalışmışlar. Ben de ikisi arasında kaldım
menuder Nazlimom kendi yatağı da yanında geliyor bazılarının. Ekstra almam gegrekir mi yine de acaba? Yenidoğan yatağı saha ince oluyor sanırım
menuder Whitewomen şimdi sizden görüp baktım o da fiyat ve şekil olarak çok iyiymiş teşekkür ederim 🙏🏻
menuder Molika kaç cm aldınız acaba? Ben de sizin gibi uzun kullanmak istiyorum da uzunluğu 110 olabin var bir de 120 olan var
Molika menuder 70 e 110 du sanırım ama 120 varsa o daha da iyiymiş. Şu an doğum için memlekete annemlere geldim mesela uzun kalicam diye kızımın besinini de getirdim çok rahat kolaylik
fs2015 menuder kızım doğduğunda aldık Pierre Cardin bizimki hala kullanıyoruz çok memnun kaldım çok sağlam ve kızım 4 yaşında 😅
menuder fs2015 süper ya 4 yaşına kadar kullanmış kuzucuk 😅 sizinkinin ölçüleri neydi acaba 110 mu 120 mi?
Fatosx menuder yoyko kullanıyoruz 6 aydır çok memnunuz. Sallama özelliğide güzel zaten çok sallanmaması daha iyi bebek sarsılmaz 🌸