Sonay BraEce hayır yok ben oğlumda çok yedim tabi etsiz olanından yeşillikleri iyi yıka ama cnm onun dışında zarar-ı olmaz ☺
Sydgrdl BraEce valla benimde kızım olcak hele bi ara abartı yiyordum etsiz olanından tabiki hiç bişey olmaz canim
aasenamerve BraEce miden hassas bi mideyse bulgur şişirebilir sadece onun dışında ben de doktoruma sormuştum etsiz olanından yiyebilirsin demişti 😊
Lamelif BraEce bence yeme benimde canım çok çekti 2. Ayımda yedim dokundu çok içinde bakteriler varmış 1 gün hastanede yattım ishal yaptı çok
BraEce Bende 8 haftalık hamileyim çok seviyorum sürekli yemek istiyorum ama korkum da vardı çok teşekkür ederim hepinize 😊
Cansusamasti Bende 17 haftalik hamileyim bu zamana kadarne zaman canim isterse yedim etsiz olandan ama hicbir zararı olmaz canım
Alinmavi BraEce ilk 3 ay deli gibi yedim tabiki etsiz olanindan .doktorum etlisini yemiceksin demisti zaten. Simdi midem hassaslasti iyice yiyemiyorum. Yesillikleri sirkeli suda bekletip ye ama
Sedafirat BraEce ben etsiz olandan her fırsatta yiyorum çok seviyorum hamileyken de ayrı bi düşkün oldum
Gulnur BraEce ben etsiz cikofte yedim canim cok cekmisti oldum oldum dirildim midem mahfoldu canin ceksede yeme bence