Kuzeyn_annesi 17 haftalık gebeyim 2li testim temiz çkmıştı ama bugun ultrasonda doktor kalbinde parlaklık gördüm ve midesi biraz büyük detaylı usg girmen lazım dedi. Bu durumu yaşayan varmı aranızda tedirgin oldum..
Burcusenkoc Kuzeyn_annesi 20.haftam da Detaylı usg de kalpte parlaklık görüldü canım sonra 10-12 gün içinde kayboldu ama tabi dünnya başıma yıkıldı çok üzüldüm down sendromu belirtilerinden olabilir dedi doktor ama 2-3 lü testim hepsi temiz çıktı amniyosentez veya nifty önerdi yaptırmadım
poncikveannesii Kuzeyn_annesi sadece kalpte parlaklık olması birşeyi ifade etmiyor benim bebeğimde de vardı doktor doğumdan önce veya sonra geçer dedi 37+6 yım geçti kalsiyum birikmesi oluyor o parlaklık geçiyor korkmayın
Gulibikkk Detaylı ultrasonda doktor benimde bebeğimin kalbinde parlaklık gördü. Kendi doktoruma söylediğimde önemsiz bir şey ilerleyen haftalarda geçebilir dedi. Hiç amniyosentez ya da nifty önermedi. İçimi biraz rahatlattı.
Burcusenkoc poncikveannesii anladım sizinde doğumunuza az kalmış sanırım sağlıkla alırız inşallah 🙏🏻 benim de az kaldı hem korku hem heyecan hepsi bir arada
poncikveannesii Burcusenkoc inşallah aynen öyle bazen korku bazen heyecan ne olacağını bilemediğim şeyler çok farklı bi psikolji hem biran önce gelsin istiyorum hemde gelmesn beklesin istiyorum kafam karman çorman🙈
Burcusenkoc poncikveannesii benim de 36+1 serzeryan olacak nisan bakalım hangimizin ilk önce olursa bilgi verirsek mutlu olurum canım içimiz azda olsa rahatlar inşallah 🙏🏻 😌