Sblbngl Arkadaşlar 2 gündür adet sancısı gibi geliyor sonra gidince büyük abdest için tuvalete gidiyorum. Sancılar düzensiz ama her gelişinde ya küçük yada büyük cıkıyorum bu normalmi 37 haftalığım.
duygu_ozgenc Sblbngl bende öyleyim buyuk tuvaletim geliyo sanki gidiyorum hic birsey yok bu gun kontrolum vardi yumusama var demisti suyumdan suphe ediyorum iki gundur suyu da azalmis dedi ama bakalim 38+2 haftaligim
Sblbngl duygu_ozgenc cumada benim kontrol var acaba muayene edermi çatı henüz daha bakmadı. Ben çıkıyorum ama cok sık yanı büyük abdeste bu kadar olurmu 😂😂 suyum aşırı coktu ama bakalım neler bekliyor beni.
duygu_ozgenc Sblbngl benim bu ikinci dogumum olucak cuma tekrar cagirdi surekli gidiyorum ama bisey yok sanki bisey siziyomus gibi de hissediyorum
Sblbngl La_le bugun bir akrabam daha dedi bunu zaten acayıp korkuyorum bundan ya inş o şekilde bişe olmaz hayırlısı bakalım.
La_le Sblbngl sancılarını takip et kaç dk sürüyor kaç defa ona göre hastaneye git canım bide ilk bı duş al agrini oda hafiflete bilir
Sblbngl La_le sancılarım cok düzensiz bi bakıyorum 30 dk bi bir 15 dk bi karışık duş alacam şimdi sıcak suyla hayırlısı bakalım
La_le Sblbngl canım istersen bı hastanye git belki açılman vardır farkında olmazsın belki suyunda gelmiş olabilir bu kadar lavobo ihtiyci olmaz çünkü doğum habercisi oluyor