Babynative Kızlar ben aşırı ekşi yiyorum yani bildiğiniz limonu tuza kırmızı bibere bandira bandira yiyorum yediğim tüm eksiler beni kesmiyor kimi kız kimi erkek diyo ekşi ye sizin de böyle olanınız var mıydı 🤭
irem-Dora Babynative öyle bir genelleme yapılamıyor maalesef canım, kimisi kızda yiyor ekşi, kimi erkekte. Ben de ilk zamanlarda limon yiyordum tuzlayıp böyle bir oturuşta herkes kız mı acaba diyordu ama oğluşum olacak 😅
benimmdunyamm Babynative ben tatlı yemedim canım istemedi tuzlu ekşi seyler istedi kızım.oluyor tabi onunla alakalı mi bilemem
Maviyldrm Babynative Bende baslarda limonu tuzlayip yiyordum simdi 16 haftadayim cinsiyeti ogrendim kiz genellikle eksi seyler yedim.😊
euphoria123 Babynative benim de sürekli canım ekşi istiyordu hatta limonu böyle komple ağzımın içine sokasım geliyordu 🙈😂 oğlum olacak inşallah 🙏🏻☺️
eylulummmm @Babynative tatlı şeyleri asla sevemiyorum tuzlu şeyler ay limonlu tuzz ayvayi tuza banip yicen canım çekti bak kız yatiyom kalkmaya da erinirim kızım olcak inslaalh :) alakası var mi bilmiyorum ama