ftmkucuk Kızlar merhaba. 7. Aya giriyoruz artık🥰🧿 ama bu aralar daha çok sıcak basıyor normalde çok üşürüm aslında. Şimdilerde avuç içlerime ayaklarım sıcak olarak hissediyorum camı falan açıyorum artık😅 benzer durumları yaşayanlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
zeynnn5441 ftmkucuk Elimde ateş ölçer geziyorum acaba ateşim mi var diye yüzüm yanıyor resmen bende anlamdım valla
ftmkucuk linamom bende aynı şekilde yeni yeni şimdilerde sıcaklık hissi geliyor sanırım hormonlardan 😅
Villanelle Ben. Ama ben zaten çok üşüyen biri değildim önceden de. Şimdi daha da sıcak geliyor her yer
ftmkucuk Villanelle ilerleyen haftalarda daha da artar bu durum sanırım artık biraz sabredicez🥰 sanırım coğu hamile yaşıyor bunu
ftmkucuk zeynnn5441 bugün aynı durumu yaşadık acaba ateşimmi var dedim vucut sıcaklıgımda arttı gibiydi ama anlık bişey sonra dedim hamilelikten bu😌
ftmkucuk Melek1111 bu aralar arttı evet daha çok avuç içlerimde yanma oluyor. Bazen tüm vucut sıcaklık gibi. Bi tık şekerimde yüksekti acaba ondan mıdır diyorum ama ölçüyorum normal. Sanırım hamılelıkle ilgili genel bir durum çoğunlukla herkes yaşıyor bu durumu😇
daphnesmomm ftmkucuk 🙋🏻♀️Ben de bu gruba dahilim,bazen kendimi menopoza girmiş kadınlar gibi hissediyorum,bir anda ateş basıyor,yanaklarım kızarıyor🥲 normalde de çok üşüyen biriyimdir,ahh bu hormonlar😅