Minikburun Anne yanı beşiği aldım e bebekten, içerisine uyku seti mi ne olur alanınız bileniniz var miiiii
Beyzan738 Minikburun ben uyku seti aldm beşik yan korumaliklari bide yastık çarşaf yorganı içindeydi 350 ye aldm bı mağazadan , aynısı ebebekte de vardı 350 ye https://imgyukle.com/i/E35Bzn
Minikburun Htcgd19 nevresim mi almalıyım o zaman ama yorganımızda yok o yüzden uyku seti diye düşündüm ama o ölçülerde var mi bilmiyorum
Beyzan738 badeninannesiii canm link deglde ebebek mağazasında var uyku seti ama sadce su ay yıldız yastık hariç satlyor uyku setleri 350 ye çok güzeller bı bak ebebek mağazasına..ayriyeten ay yıldız yastıkları almak istersen de trendyolda satlyor uyku arkadaşı die
Minikburun Beyzan738 cok teşekkür ederimm ben de istiyorum bu figürlü yastıklardan sizin beşiğin ölçüleri nasıl acaba
badeninannesiii Beyzan738 sağol kuzum ben de park beşik aldım da . Fikir arıyordum senin görünce hoşuma gitti
mirage333 Minikburun hmm ben park yatak aldim 70 e 110. Uyku setinide ayni yerden aldim. Size buyukmu gelir bilemem elelebaby sitesine bakin isterseniz.
badeninannesiii Minikburun trendyolda yastıklı takımı var biraz pahalı geldi. İndirime girerse almayı düşünüyorum