Habus yenianneadayiii ilk defa duydum 🤔 uzay’ı çağrıştırıyor ama birazcık garip gibi. Alışılmışın dışında
Babysharkdutdutdut yenianneadayiii zorlanmış bir isim gibi. Umay la uzay arasında karar verememissinizde bunu uydurmussunuz gibi bişey olmuş🥲
Cam-dann yenianneadayiii en dogru tercihi kendiniz yaparsınız alışılmışın dışında oldgu için garip karşılanıyordur . Saglıkla gelsin 🤲
22lavantam uzay gibi isimler koyulduğunda da değişik geliyodu kulağa 😂 bu da patlarsa alışır kulağımız muhtemelen 😁
yenianneadayiii 22lavantam ay herkes cok garipsiyo o konur mu diyorlar diğer isimlerde ilk duyulduğunda kulağa garip geliyor
22lavantam yenianneadayiii evet garip olmasına garip çünkü bilinmeyen bir isim. Diğer ilk koyulan ama artık normalleşen isimler gibi 🤷🏻♀️
22lavantam @yenianneadayiii yani önemli Olan elalem değil anne baba diye düşünüyorum. Dinen bir sakınca yoksa ve ileride çocukla dalga geçilecek bişey değilse dış ses pek de önemli değil bence
yenianneadayiii 22lavantam tabiki öyle benim cok beğendiğim bir isim ilk duyulduğunda kulaga garip geliyor iste ilerde dalga konusu olur mu bilemiyorum 🥲
22lavantam yenianneadayiii biraz daha düşünün yani size kalmış bişey herkesin koyacağı isme kimse karışamaz :)