14 Mart akşamı oturup çay içerken birden kapak sesi duydum ve iç çamaşırımda akıntı gibi birşey oldu. Eşime duydun mu sesi dedim yoo ne sesi dedi 🙈 lavaboya gittim iç çamaşırım ıslaktı ama akıntı ıslaklığında akıntı gibi değildi. Sonra eşime söyledim çamaşırım ıslanmış diye yok ya daha çok erken dedik 37+1 di ve 22 marta gün vermişti doktorumuz sezeryan olacaktım. Sonrasın da baktık yine az az çamaşırım ıslandı. Ablama yazdım böyle olur mu ki diye sonrada doktorumuzu aradı eşim can havliyle benden daha çok heyecanlıydı 🌝 doktorumuz da hastaneye geçin muayene etsinler duruma göre gelirim dedi. Eşim de bir heyecan bir taraftan valizi çantayı alıyor bir taraftan puseti alıyor ne olur ne olmaz diye. Canım dur sancım falan da yok belki değildir diyorum 🙈😅 Ablam da son dakika ped koy altına suyunsa devamı gelir demişti yolda hafif yine geldi. Hastaneye vardık nöbetçi doktor ultrasonla baktı suyun gayet iyi dedi belki idrar kaçırmışsındır dedi ama kaç kere kaçıracam birini muhakkak tutardım dedim. Yok olur öyle dedi 😏 alttan bi bakayım dedi ben çatala çıkarken daha altımda ıslaklık hissetmiştim tam çıktım yine geldi suyum doktor doğru tahmin etmişsin suyun geliyor dedi hemen benim doktorumu aradı. Hastaneye 20:47 de giriş yaptık muayene olmam doktorumun gelmesi ameliyattan çıkmam saat 21:29 da miniğimiz doğdu herşey çok ani oldu. Beni muayene den sonra odaya çıkartıp önlük giydirdiler sedyeyle yatırdılar ameliyathaneye indik. Anestezi doktorum çok tatlıydı her an herşeyi anlattı ilk başta öne doğru eğildim iğneyi yaparken enjekte ederken tek tek söyledi ve asla iğneyi hissetmedim sonra yavaş yavaş sıcaklık indi bacaklarıma yatırdılar beni sondayı taktıklarını hissettim ama acı yok anestezi doktoruna sordum hissediyorum diye normal herşeyi hissedeceksin sadece acı olmayacak dedi ☺️ Doktorum geldi maç varmışş maç zamanını bulmuş Barlas bey diyo fanatik doktor 🤣 anestezi doktorum tek tek anlattı aşamalarını bende zaten kestiklerini diktiklerini bebeğini çıkartırken çekiştirmeleri hep hissettim doktora söylüyorum bir taraftan şuan bunu yapıyorsunuz falan diye 😅 benim inanılmaz enseden alnıma vuran bir ağrım oldu başım da anestezi doktorum sürekli ağrı kesici yaptı ve ameliyat bitene kadar masaj yaptı 🙏🏼🥰 miniğim doğduğu an tam 21:29 da bana gösterdiler sapsarı bir oğluş dünya tatlısı ve miss kokulu minnacık 3 kilo 30 gram 51 cm dünyaya geldi 😢☺️🥰 Dünyanın en karmaşık duygusu istemsiz ağlıyorsunuz mutluluktan. Çocuk doktoruna götürdüler sonra benim dikişlerim bitince de odaya çıktım. Oğlum eşimle odamızdalardı beni bekliyorlardı. 😍 emzirmeye çalıştım ama oğlum o kadar miniktiki zar zor biraz tuttu ama kan şekeri düştüğü için mama takviyesi yaptılar. Benim de 2 kez karnıma bastırdılar ama hiç acımadı uyuşukken yaptılar bunu da. İlk yürüyüşte 3. Adımı attıktan sonra koridor da sürekli yürüdüm desteksiz hiç zorlanmadım. Sabah gazımı rahat çıkarttım sonrasın da da hastaneden çıkmadan WC çıkabildim bu konuda rahat ettim komposto hazırlayacaktım ama vakitli gelmediği için bol meyve suyu içtim kayısı vs işe yaradığını düşünüyorum. Depend kullandım beni rahatsız etmedi dikişlerimi vs 85 kg L beden almıştım baya rahat oldu. Oğlumla 1 haftalık olduk. Herşeyiyle eve geldiğim günden beri ben ilgileniyorum sadece ememiyor tutsa bile karnı doymuyor sarılığımız var doktor da mama takviyesine devam etmemizi söyledi. Ememediği için de hem süt sağıyorum hem de mama veriyorum 🙈🙈 Bu beni yetersiz hissettiriyor. En negatif hissettiğim konu bu ama sonra da şükrediyorum ilk 4 ay düşük riski son ay erken doğum riski derken bebeğime kavuştum sağsağlim. Doğumdan asla ama asla korkmayın kızlar sezeryandan korkmayın yani ☺️ Ve size tavsiyem mutlaka sağma cihazınızı hastane çantanıza koyun. Bebeğinize süt verin mama yerine veya göğüs ucunuz daha rahat çıkacaktır. Uzun oldu karışık oldu kusura bakmayın benim hikayem de bu şekilde 🙏🏼 Darısı sizlere olsun…