Kızlar dün değil evelsi gün gece belimden ağrı girdi ama o gün uzun yürüyüş yapmıştım onun ağrısı sandım ama sabaha kadar uyutmadı dünde ipek kirpik randevum vardı ne totemler yaptım doğması için doğuramıyorum postları açtım açanlara yorum yaptım baktım gelmiyor salmıştım artık kendime kirpik ve manikür randevusu aldım kirpik yaptırırken 20 dakikada bir sancı girdi ama ben uzandığım için fazla hareket edemediğim için sandım neyse kirpik bitti bacılar baktım sancı 5 dakikada bir geliyor dedim aha çocuk geliyor hemen eve geçtim ama dayanılmayacak sancı değildi belimden girdi asla karından hissetmedim eve geldim duşumu aldım kendi el çantamı hazırladım valizim hazırdı zaten hemen Meryem ana eli otunu suya koyup sureleri okudum saat 7de hastaneye gittik açılmama bakıldı 3cm di hemen yatış yapıldı gece 1e kadar kendi sancımı çektim nstye bağlıyken birden alttan pıt diye bir şey oldu ve suyum patladı 😂 kızlar baktık açılma hala aynı doktorum suni sancı verelim gece seni doğurtayım dedi kabul ettim lavman yapıldı sonra sancı takıldı kızlar doğruyu söylemek gerekirse o saniyelik sancıyı çekerken öleceğim sandım ama saniyelik geçti doktorum odama geldi alttan muayene etti çok iyi 5cm dedi ve sancı geldiği an alttan muayene yaptı perine masajı yaptı ve ben gücümün yettiği kadar ıkındım mosmor olana kadar kızlar size diyeceğim tek şey büyük tuvaletinizi yapar gibi ıkının ve çatlayacağınız bilseniz bile ıkınmayı bırakmayın doktorum hep motive etti normalde benim doktorum Ankara A life hastanesinde Alptekin beydi ama doğumuma Susan Mammadova girdi iyi ki de öyle oldu çok çok memnun kaldım Allah ondan razı olsun neyse kızlar doktor o odadaki son ıkınmadan sonra şimdş asla ıkınmıyorsun dedi ve hemen doğumhaneye alındım hızlıca tam doğum masasına çıktım dedim hocam geliyor 3 ıkınmadan sonra saat gece 2.43te oğlum doğdu kızlar size o an ki rahatlamayı anlatamam balık gibi bşr şey çıktı o mükemmel his her şey bitti o an sancı sızı ağrı her şey geçti gitti. Kesim oldu kızlar doktorum dışarıdan 5 6 dikiş dedi ama bence daha fazlaydı beni korkutmamak için öyle dedi anladım kızlar Allah bize öyle güç kuvvet veriyor ki sancı esnasında asla bağırmadım derin derin nefes alıp verdim hep bağırmak asla çare değil sadece gücünüzü bitirir kızlar öyle güzel bir his ki size anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepinizi bir avazda kurtarsın 🙏🏻🙏🏻❤️ Kızlar birde son 3 gün günde 2 bardak ada çayı içtim plates topunda egzersiz yapmayı hiç ihmal etmedim. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 😍😍😍👶🏻🥺