Yavrumu-beklerken123 user124578 Tanesi 1.20 olan bi sayfa vardı bende ordan yaptırmayı düşünüyorum sayfanın ismini bulunca atacağım size
user124578 Yavrumu-beklerken123 ay çok iyi olur o fiyata yapan bir yer kaldıysa ya haber bekliyorum sizden 🥰
Berru Burcusenkoc canim sen sipariş verdikten sonra ne kadar da geldi ben şimdi sordum 20-25 anca gelir dediler
nadya_26 Ben anahtarlik yaptirdim tanesi 3,25 tl toplam 60 tane yaptirdik kendimiz kahve de koyduk 😊 İlk kizim icin birsey yaptirmadik simdi ikinci kizimiz gelicek 16 gun kaldi 😊 (https://imgyukle.com/f/2022/03/22/E3TJ8t.jpg)
user124578 Yavrumu-beklerken123 baktım bir iki seçenek var aklımda 1.20 ye genelde nikah magneti var ama 1.40 a daha çok çeşit var birde doğaltas magnet diye bir sayfa buldum ordada daha çok çeşit var 1.5 orda da 🥰
Burcusenkoc Berru ben 25 tane yaptırdım isterseniz anahtarlık isterseniz magnet yapıyor anahtarlık elde çok çabuk eskiyor ben de o yüzden magnet yaptırdım aslında makine çok demode kaldı ama şeklini çok beğendiğim için yaptırdım
Berru Burcusenkoc makina derken.bende magneti gereksiz diye düşünüyorum.dolap kapağına falan takılıyor ya yalnıs anlamayın bu arada gönderdiklerini çok beyendim ben anahtarlık olarak sordum şimdi sayfaya
Burcusenkoc Berru Magnet çok demode kaldı demek istedim 😅 ama elde anahtarlık inanın çok çabuk bozuluyor makromeler ama gerçekten çok güzel görüntüsü Bugün elime ulaştı. Tabi ki anahtarlığı da çok güzel yaptırabilirsiniz güvenilinir bir sayfa