yaseminunlu 25+5 ilk gebeliğim ve doğumdan korkuyorum haliyle. Bunu deneyimlemiş anneler bu sancı tam olarak neye benziyor dayanılamayacak şiddette mi oluyor paylaşır mısınız
Imasleeper yaseminunlu adet ağrısının daha şiddetli ve sürekli artan sancı oluyormuş genelde ve sanki büyük tuvaletin gelmiş gibi bi his
Zeynp24 yaseminunlu 2 normal doğum yaptım 3.ye Hamileyim adet sancısının daha şiddetlisi tabi bu sizin acı esiginizede bağlı bir durum. Ilk dogumumda 5 saat evde 5 saat hastanede çektim sancıyı ve doğumhaneye girer girmez 1 2 ikinmada doğdu bebeğim ikincide hiç sancisiz kontrole gittim 5 cm acikligim vardı hemen 11 de yatisim yapıldı 12:15 te kızımı aldım kucağıma dahada kolay oldu sadece 1 saat kendi sancimla doğurdum. Kendinizi sakın korkutmayın o an geldiğinde bol bol dua edin rabbim sabrını veriyor🥰
Tugceelanaz Şiddetli Adet sancısı , karın ağrısı gibi . İlla ki zor o an yapamıcam diyorsun ama doğum esnasında tüm ağrılar gidiyor ve bebeğın doğdu an kuş gibi hafifliyorsun. Muhteşem bir duygu 🤲🏻