neval270071 aslhansrc1 canım öyle deme bacak arasını kapatıyor hoca bana öksür dedi ben öksür Allah öksür dön dedi döndüm yok bacaklarını açmadı inat ediyor
aslhansrc1 neval270071 bacak arası açık olsada doktor pozisyon uygun degil diyor yani bence kız gördügüm kadarıyla cuma günü doktora gidince belli olursa yazacgım size 😄
neval270071 beyzanurgcl cinsiyet.belirleme.melek kullanıcı adı 16 bin takipçisi var valla bu kadına helal olsun doktordan daha iyi bilmiş
yavrularimm neval270071 canim bence ortak renf ala benim arkadasima dogana kadar kiz dendi hatta odasu kiyafetleri her sye hazidri bi dogdu ceeee erkek
yavrularimm neval270071 tabi ki ilk gebeliyi cok titizdi her turlu testi yapdirdi detayliyi falan hep kzi kiz denil ama dogdu erkek
neval270071 yavrularimm ayy ne diyorsun canım ya peki hoca bu duruma ne demiş ne açıklama yapmış yani bacak arası mı hep kapalıydı neydi
Fatmapekesen yavrularimm nsl ya valla burda okumasam biri dese inanmam ben şok Yani nsl görmez goremez🙃
yavrularimm neval270071 doktor ne deyik de komik sonucda bende insanim yanila bilirim demsi bunda ne var😂
aslhansrc1 neval270071 evet biz kimseye bişey söylemedik zaten daha belli olmadıgı için ayrıntılıda gördükten sonra söylemeyi düşünüyorum.
yavrularimm neval270071 arkadasim sok oldu bir tek esi sevindi erkek istediyi icin simdi odayi falan basdan yenilendiler kiyafet falan iki masraf oldu
neval270071 yavrularimm canım valla 20.haftayı bekeleyeceğim detaylıya gireceğim tek umudum ora orda gösterir inşallah
yavrularimm neval270071 insallah beni.kiler 12 haftada gosterdi 16 net cevap veri doktor ama arkadasimi duyduqdan sonra korkdummm