Gizem28 26+4 hamileyim Benim doktorum bana vitamin vermedi henüz herkesin kullanması gerekiyor mu acaba
sudamlasi Gizem28 kullanılması gerek canım benim kullanmadığım vitamin ilacı kalmadı hepside afedersin makattan kanama yaptığı için kullanamıyorum...
FahriyeztrkYcel Gizem28 bebeğimin kilosu masallah iyi gidiyor ama vitaminden midir bilmiyrm 37.haftama geldim doktorum artık bırak dedi . Başık yağıda içeriyordu vitaminim regenesis max diye bi ilaçtı
Balkizim Bana da vermedi gerek yok besinlerden alacaksın dedi.bugune kadar Sadece folik asit kullandım 18.haftaya kadar birde şimdi gyneferon kullanıyorum.
Merveazra Gizem28 yok cnm geç olmaz banada 30 haftalıkken başladı doktorum bebek gelişmediği için başladı 10 günde bebek normal kilosuna dondu ama benimki vitamin ve balık yağıydı
Tosbik Gizem28 bebeğinin gelişimi iyiyse neden kullanacaksin ki zaten. Mecbursun diye bsy yok. Doktor gerek duysa zaten verir. Ne guzel senin extra bsye ihtiyacın yok demek ki ☺
Loyam Dün 24+5 de başladım vitamine megadyn verdi doktorum normalde sadece demir ilacı kullanıyordum, doktorum artık kullan zayıfsın sen dedi