Bus0999 21 haftalığız kontrolde gostermiyor bebisim kendini ve ters duruyor bu duurmu yasayan anneler var mı sonradan donen filan
Sinoooom Bus0999 bende yaşadım hatta yaşıyorum da hala 😬 33 haftalığız oğlum kendini göstermiyor bazen gösteriyor değişiyor keyfine göre 🤦🏻♀️
Klcaysgl Bus0999 banada oldu ikidir arkasi dönük beyfendinin göremedim yüzünü ya kismet diğer kntrol günüme 🤭
Asseyda Bus0999 bizdede durum aynı 28 hafta olduk hiç bi şekilde göstermiyor kendini en son gittiğimizde secdeye kapanmış gibi duruyordu😂
Hatice_gzr2505 Bus0999 benim de olmustu ama 12. Haftada idi başka da görmedim 😆 azcık şeker ye döner o
Melis2015 @“Bus0999”#p2125672915 dakika yürüyüş yapıp biseyler yiyip tekrar gidiyorum o zman yuzunu gosterio 😅
Bus0999 Asseyda ayrıntılı ultrasyona girdiginiz de deyayli gordunuz mu biz cinsiyeti bile ogrenemiyoruz sizin belli mi
Asseyda Bus0999 bizim detaylı ultrasonda bile muayeneyi 10 günde zor tamamladı doktorumuz allahtan cinsiyetini gösterdi kızım ☺️ Ama hiç bi şekilde düzgün bi ultrason fotoğrafımız yok yüzünü göstermiyor naparsak yapalım 😇
Asseyda Bus0999 bilemiyorum biz inada bağlıyoruz eşimle eşimde laz inadı var bendede Türkmen inadı bizim kız bizden beter galiba😂😂
Bus0999 Asseyda vala ya bizde de inatcılık var eşimle ;) nazlılar bizimkiler bulanti sorununuz oldu mu suan kac haftaliksiniz
Asseyda Bus0999 28 haftalığız hala devam ediyor ama şükür önceye göre şuan ki çok zorlamıyor 20 haftama kadar günde 4.5 kez ne yesem çıkarıyordum