asyaa0 Kızlaar, yakında Ankara’ya taşınacağız haliyle kadın doğum doktorum değişecek o yüzden Ankara’da bildiğiniz, memnun kaldığınız doktorlar var mı? 🙃
Duyguu0101 Nehir-Poyraz asyaa0 Canım bulursan bana da söyle valla ben de cılgınlar gibi doktor arıyorum Ankara da a life gidecem medical parka gitme ben gittim doktor kan testi istiyor yarım yandalak söyledi 3 gün üst üste kan verdim bide tersliyor üstelik paramla rezil olmak gibi
Nehir-Poyraz asyaa0 Sincana yakın etimesgut yolu üzerinde alife var orası iyi doktor adı hakkında bişi diyemem çok memnun kalan var ordan. Bide kuzenim ve diğer kuzenimin eşi doğum yaptı batıkentde medicalpark önerebilirim orası biraz pahalıdır diğer yerlere göre ama doktorların hepside çok iyidir
2022Mom2022 Kızlar ben haftaya Cebeci tıp a gidicem gidenler varsa lütfen bilgilendirsin olumlu olumsuz
Duyguu0101 Duyguu0101 Gittiğim hastaneleri diyim sana oraları tercih etme bence eğer memnun kalsam ben giderdim zaten lokman hekim medical park özel koru
Nehir-Poyraz Duyguu0101 olabilir ben keçiörendeki medicalparka gidiyodum doktorum çok iyi çok tatlı ve ilgili bi bayandı. Kuzenimin doğum yaptığıda öyleydi. Alifedaki doktorlardan memnun kalanlarda var. Ben şehir hastanesine gidiyorum perinatoloji takipliyim o yüzden. İnşallah iyi bi doktor bulursunuz
Busramzcgl Gazi hastanesinde özel girişte deniz karaaltıncaba var profesör o çok iyi, ama ileri haftalardan gelene bakmıyor olabilir, çok detaylı ilgileniyor
2022Mom2022 Nehir-Poyraz ya öylemi çook sevindim özel odası varmı acaba gerçi haftaya giidncede öğrenirim ama sabırsızım belki bilgin vardır diye soruyorum canım 😂🤰