aylinpalaa Aynur47 sakatat tüketilmesi önerilmiyor diye biliyorum ama çok canınız istiyorsa bir parça yesez bir şey olmaz herhalde
Damlademir Aynur47 evet yedim hemde 2 3 kere Allah’a şükür kızım çok sağlıklı maşallah canınız ne istıyorsa yiyin doktor da bi yana siz vücudunuzu daha iyi bilirsiniz 🥳
Aynur47 Kader__r ne azi valla tam.ekmek yedim pis bogazima sahip çıkamadım.vicdan yapip bu soruyu sordum bendekide son günleri psikolojisi herhalde :))
Aynur47 Damlademir bende şimdi.tam ekmek yedim.yedikten sonra vicdan yapip.sordum.bendeki pskolojiyide anlamadim şuan 38+6 yim :))) insan hamileyken neden beslenme nefsine sahip cikamiori acaba
Aynur47 Melos12 bende şimdi.tam ekmek yedim.yedikten sonra vicdan yapip.sordum.bendeki pskolojiyide anlamadim şuan 38+6 yim :))) insan hamileyken neden beslenme nefsine sahip cikamiori acaba
Melos12 Aynur47 bişey olmaz kuzum Allah’ın izniyle valla benim canım ne çekiyorsa yiyorum yemezsem o gece asla yatamıyorum yemek dai yesem doymuyor hissi oluyor içimde 😂😂😂
Damlademir Aynur47 afiyet bal şeker olsun canım 😉😂 valla bilmiyorum aşırıya kaçmadığınız sürece yemenin bi zararı yok bence 🤷♀️💁🏼♀️
GriMavi Aynur47 sakatat ve türevlerini normalde de yemedigim için yemiyorum Çig köfte bile yemiyorum doktor ciğ seyler tüketme dedi Kahve kola vs normalde de içmem Sadece bi sabah bi aksam çay
Aynur47 GriMavi ph ne güzel iradene sahip cikabiliosun BN hiç ole olmadim 38+6 yim doğurmak üzereyim herşey yedim :(
Biroglanannesiii Aynur47 ay kız ye nolucak sanki haftanın her günü kokoreç yiyorsun valla canım istedi mi hamburgerinden tut pizzasına kadar yiyorum sonuçta her gün yediğin şeyler değil her gün yiyip içip sapasağlam çocuk doğuranlarda oluyor
Aynur47 Biroglanannesiii valla dokuz aylik hamileyim dogurururm belki bugün yarin ilk defa yedim kokoreç bugün :) oda tam ekmekti
Melis2015 Aynur47 canın çok istiyorsa biraz yiyebilirsin bana doktorum çok az tuketeblirsin yasakladığım seyelrden demişti