E1ra Beta böyle çıktı 27204.0 adet gününden 10 gün sonra baktırdım Çok yüksek geldi bana doktora haftaya gideceğim Aranızda yaşayan var mı bunu
Bsraao E1ra son adet tarihiniz ne zamandi teyzemde böyle olmuştu üstüne görmüş . Doktor öle demişti sanırım sağlıkla ilerleyen bı gebeliginiz olur inşallah 🙏
nlgn-gms E1ra maşallah değerin çok yüksek ve şu an bile gitsen rahatlıkla keseyi görürsün iyi sabretmişsin ben 4026 değer gördüm direk ilk kan testinde ertesi gün doktora gittim keseyi gördüm. Sizin bebek bile görünebilie değer çok iyi çünkü 🥰
Mom578988 E1ra benimde son adet tarihim 9 şubat. Ben gecikmeden 1 hafta sonra yaptım ilk 42 çıktı. İki gün sonra 108 çıktı. İki gün sonra da 269 oldu. Önemli olan değerinizin iki günde bir iki katı artması
ParildayanYildiz Adet günü 107 2 gün sonra 282 güzel ilerliyor mu sizce kimyasal olacak diye çok korkuyorum yaşayan var mı
ParildayanYildiz Mom578988 Kese gördünüz mü ve kalp atışı duydunuz mu acaba fazla heyecanlıyım da her aynı durumda olduğuma soruyorum:)
Mom578988 ParildayanYildiz 3 kere iki günde bir kan vererek artışı takip ettim ve iki katından fazla düzenli artışı gördüm. Benimde korkularım vardı kimyasal gebelikten. Değerin binleri geçmesi gerekiyor kesenin görünmesi için. Haftaya randevu aldım o zaman gideceğim bakalım
E1ra nlgn-gms benim 4. Hamileliğim ve betam hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı ona şaşırdım İstediğim doktora randevu almak çok zor ancak haftaya alabildim işte 🙃
nlgn-gms E1ra bende kendi doktoruma alamadım ama sabredemediğim için başka doktora gitmiştim kendi doktoruma gidicem yarın. İkiz gebelik olabilirmi acaba güzel haberlerini bekliyoruz ☺️