Skrn3- Merhabalar 11 haftalık gebeyim mide bulantılarım azalmış olsada ağZımdaki tad bozukluğu ( kötü bir tad var sürekli ) devam ediyor , tecrübeli olanlar söyleyebilir mi ne zaman düzelir bu durum 🤭🤢
Bebetoveannesi Skrn3- ahhh beni mahvetti o kötü tat bulantı için prilam verdi doktor onun kullanınca bulantıyla beraber oda geçti ☺️
nurnur13 Skrn3- 18+4 hala var, sanırım hiç geçmeyecek. ben naneli sakızı eksik etmiyorum sabah kahvaltıdan akşam yatana kadar ağzımda yoksa sırf o tat gitsin diye sürekli bi şeyler yemek zorunda kalıyorum o daha kötü 😂
Skrn3- Bebetoveannesi bende prilam 2 kutu bitirdim 3 e geçiyorum mide bulantım azaldı ama o tad geçmiyor 😞 sizinki ne güzel geçmiş Maşallah
arasmom Skrn3- o tad hormonlara baglı oldugu için gebelik boyu devam ediyor maalesef 12. haftaya kadar bulantı ile birlikte oldugu için daha fena ama sonra hafifliyor
mercimekveannesi3 Moralinizi bozmak gibi olmasın ama 26. Haftadayim hala devam ediyor o kötü tat 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Hilalkhrmn417 Skrn3- ağızda ki tat bozuklugu hiç geçmiyor hamileliğimin basindan beri var bir de hamileyken eşimle kovid geçirdik ona yordum yemeklerin ya da tatlilarin tatlarini çok hafif alıyorum.. doğuracak oldum hala devam ediyor..
tuce2 Skrn3- bende o dertden aşirı muzdaripdim naneli sakız çignemek iyi geliyordu onun dışında denedigim hic bisey fayda etme ama sabırlı olun bir süre sonra geciyor o igrenç tat bana da hiç gecmeyecek gibi geliyordu ama geçti🙏🙏
Nihal-can Bende 15 haftalık hamileyim 2 gündür bendede var berbat bi his sürekli bişeyler yiyesim geliyo onun yüzünden 😔