Kavakyellerihercai Merhaba annişler anne adayları 12 haftalık olduk taramaya gireceğim ama korkuyorum sizler tarama yaptınız mı? Bir de karnım sanki bazen büyüyor bazen hiç yok korkuyorum bir şey mi oldu diye 😳 aranızda böyle olan var mı?
HilalEyce Kavakyellerihercai ikili tarama yaptırdım düşük risk çıktı. Karnınızın birden büyüyüp inmesi gazdır diye düşünüyorum. Hazımsızlık fazla olabiliyor hamilelikte bende öyleydim 15. Haftada birazcık göbeğim çıktı sadece
Kavakyellerihercai HilalEyce teşekkür ederim cevabınız için inşallah öyledir bir çıkıp bir İnince korktum. Cinsiyetinizi öğrendiniz mi peki
HilalEyce Kavakyellerihercai 14 haftalıkken söylemedi doktor küçük diye özelde kendi doktorum var onu gideceğim 16. Haftada
Busra4 Kavakyellerihercai bende 12 haftadayım benimde karnım bazen şişip bazen iniyor çoğu belirtim geçti halsizlik bulantı . Kontrolüme 14. Hafta da gideceğim suanlık taramaya falan girmedim . Düşük risk icin daha öncesinde ne gibi belirtiler yaşadın ?
durumoms2 Kavakyellerihercai bizde 12 haftalık olduk. Dün yapıldı daha sonuç çıkmadı. Karnının şişliği gazdandir bende aynı sorunu yaşıyorum. Mide bulantısı ve kusma da cabası 😐
durumoms2 Kavakyellerihercai Telaş yapma bence bi sorun yoktur. Asıl bebiş iyi ki seni zorluyor demek bence ☺️ çünkü benim ufaklık bana kök sokturuyor 🤭❣️
Kavakyellerihercai durumoms2 ya inşallah öyledir teşekkür ederim cevabınız için . Yaramaz 🥰🥰 onlar iyi olsunda sorun değil 🙈🙈 cinsiyet söyledi mi peki çoğu kişi ikili taramada öğreniyor
durumoms2 Kavakyellerihercai yok söylemedi daha . Bi daha ki gidişimde söyler diye düşünüyorum. Ben bu sefer gittiğimde ultrasonda hareket ettiğini görünce heyecandan soracağım şeyleri de unutmuşum ☺️
Kavakyellerihercai durumoms2 🙈🙈 ben her kontrole gideceğim zaman panikliyorum kalbim küt küt atıyor 🙈