Gunesinannesi Hiç keyfim kalmadı ne sancım düzenli ne ağrılarım 🙁 kendiliğinden gelmeyip doktor müdahale edecek sanırım ve bu beni korkutuyor 😞 pazartesi gel bi bakalım dedi her halükarda hazırlıklı gidicem hastaneye inşallah bebişim kendi gelir Pazartesiye kadar 😞
YamurDin Gunesinannesi aynı durumdayız bende bugün 40+0 oldum.Pazartesi kontrolüm var belden ara ara ağrı giriyor ama sonra geçiyor ne nişan ne su hiçbirşey yok.Suni sancı vericek gibi hissediyorum😢
Mjhcrgmc Gunesinannesi BEnimde aynı 40 haftalık olduk pazartesi başlatcak doğumu doktor. İnşallah çok ağrılı olmaz
Besyocu Gunesinannesi zamanini bekliyor sabirli olun biz 41+1 olduk hala bekliyoruz. Ilk gebelikse olabiliyormus oyle. 40 haftadan sonra maksimum 10 gun bekliyorlarmis bizde sali yatis yapcaz
ElaMirza Gunesinannesi bende 40+1 oldum ve hicbir belirti yok 😞 pazartesiye kadar bekleyelim pazartesi gel dedi. Kulun kula duası kabul olurmuş birbirimiz için dua edelim sezeryandan cok korkuyorum
Gunesinannesi YamurDin aynıyız benimde aynı arada bel ağrısı vuruyor o kadar başka belirti yok 🙁 suni sancıdan korkuyorum bende
YamurDin Gunesinannesi bende suniden korkuyorum ama sıcaklardan dayanıcak gücüm kalmadı doğsun istiyorum 🙁
Sevdemine Ben 6 yıl önce ilk kuzumu 40+2 de aldım kucağıma.. son bir hafta merdiven çıktım indim uzun yürüyüşler yaptım.. bana mısın demedi☺️ Kontrole çağırmıştı sabah 10 da dr.. muayene etti, ne bebek kanala girmiş ne açılman var dedi.. daha müdahale etmezsek bebek tehlikeye girer dedi ve akşam saat 5 te sezaryen kararı verdik. suni sancı denersem seni yormaktan başka işe yaramaz açılman hiç yok dedi. Direk sezaryen oldum. Ve 40+2 de miniğim kucağımdaydı.. darısı size inşallah..
Sevcankarabasoglu 42. Haftamda hastaneye yatışım yapıldı yarım santim acılmam vardı suni sancıyla bile açılmanın pek mümkün olmadığını söyledi doktorum bu sadece sana eziyet olur dedi normal doğumu deneriz ama sonrasi gene sezeryan deyince mecburi sezeryan oldum çok şükür 25 günlük oldu oğlum iyi ki sezeryan olmuşum etraftan söylenilenlere bakmayın doğumdan 4 5 saat sonra ayağa kalktim çok şükür sütüm geldi bütün işimi kendim yapıyorum şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum