litfenama BusenurR lina, mina, meva falan herkesin koyduğu isimler olduğu için artık çok banal gelmeye başladı bana. Tomris gayet güzel. Sizin ne beğendiğiniz önemli. Bence kimseye sormadan içinizden geçeni koyun.
Seymaben BusenurR ay bilemedim ki ortada kaldim ben 😅hem hosuma gitti hem gitmedi❤️yinede bosverin koyun gitsin nolcak sanki 🌺
Ozge BusenurR ahahahah kimse sevmiyor benim de eşim ve ablam sevmişti sadece. Ama yine de 2.si kız olursa Tomris koymak istiyorum.
Mom727373 Tomris ismi hem çok hoş hem de güçlü geliyor kulağıma. Hani güçlü biri olmasını sağlarmış gibi. Sanırım tanıdığım Tomris ismindekilerin kendini çok iyi yetistiren güçlü kadınlar olmasından kaynaklı bu algım. Bence şahane fikir 🌼
BusenurR Mom727373 yaa evet benımde cok hosuma gidiyo büyük ihtimalle koyucam bu güzel yorumlardan sonra 🌺
Kebelekim BusenurR tatlım bende çok seviyorum bu ismi ve koymayı düşünüyordum hep ama bizimki erkek 🤦🏻♀️😂 Tomris efe koyacam dedim ama bakalım 😂😂😂 ben ZATEN kızda olsa erkekte Tommy diye seslenmeyi düşünüyorum 😂😂
Estrella BusenurR Benim çok tarzım bir isim değil ama yani beğeniyorsanız neden olmasın sizin ne istediğiniz önemli tatlım☺️