Nazlimom 11mrv11 ben kullanıorum haftaya doğumum var ve doğumdan sonra da verior doktor galiba kansızlık icin
Esmaonur 11mrv11 9. aya girdik ben hala kullanıyorum. Genelde doğumdan sonra da devam ediliyormuş bir süre
designermom Ben 3 ayımdan beri kullanıyorum 6 ayım bitiyor hala devam ediyorum doktor bununla devam et dedi içinde folik asit de var ekstra kullanmazsın dedi hicbir yan etkisi yok ilacın
Villanelle 8.9 hgb ile başladım. Şu an hgb 14.9 ve ilacı düzenli kullanmıyorum. Günde 2 doz verilmişti, 1 tane içiyorum
designermom 11mrv11 buna başlayınca folik asitini kesti sadece devit3 ve bunu kullanıyorum sabah aç karnına 1 tane.
elfkara Hala kullanıyorum 28.haftadayim bazen unuttuğum oluyor tabi ama dogumdan sonra 3 4 Ay daha devam edeceğiz dedi doktor
Mervepera 11mrv11 36 haftaligim hala kullanıyorum 🤭 onla birlikte d vitamini damla ve balık yağı vermişti
Fatma-onal 11mrv11 bende kullanıyorum sabah aç karnına unuttuğum oluyor arada doktor bir şey olmaz dedi bazen mide ağrısı yapabiliyor içtikten sonra peynir süt çay felan kullanmamaya çalışın 2 saat felan