Ysgl26 Dün itibariyle 24 haftadayız. Doktorum artık bugünden itibaren asla sırt üstü yatmamam gerektiğini söyledi. Ben de sırt üstü yatmadan asla uykuya dalamam. Mümkünse sola yorulunca sağa yat dedi. Hamile yastığını koydum sırt üstü dönmeyeyim diye ama yok anam yanlarım koptu sabaha kadae dön sağa dön sola uyuyamadım gitti. Nasıl olcak. Bi yarım saat uzanıp dinleneyim diyorum sırtım ağryo az dinlensin diye eşim kıyameti koparıyı sırt üstü yatma diye. Nasıl geçer 3 ay böyle yaşanmaz ki
okuyor Ysgl26 oturarak uyudugumuz günler bile oluyor 😔 sağım solum çürüdü ama mecbur. Sırt ustu yatmak anne için de bebek için de zararlı. Eşim halimi gördükçe cennet neden annelerin ayakları altında anlıyorum diyor
elisammmm Ysgl26 21 hatlık hamileyim bende hep sol tarafıma yatmaya çalışıyorum sağa dönünce vicdan azabı çekiyorum 🤷♀️
OksijenliSu Ama mecbur. 🥴 Bende sürekli sola yatmaktan hissedemiyordum o tarafımı. Arada sağa ya da sırt üstü yatabilirsin ama uzun süreli değil.
1susamhikayesi Haftanın içindeyim benimde sürekli sol tarafıma yatmaktan artık boynum tutuldu 2 gündür boyun ağrısı bebeğin bir yere toplanması derken geceleri sadece 1,5 saat uyuyabiliyorum asla şaşmıyor sanırım minikler bizi geleceği zamana hazırlıyor 🌺
Dilaraqurban @1susamhikayesi sizdede mi bebeginiz toplanuyor?bende her sabah kaldigimda falan bi yere toplanmis goruyorum.32haftayi bitiriyorum ve haraketleride yavasimis
1susamhikayesi Dilaraqurban Evett toplanıyor sonra yataktan kalkmak zorlaşıyor önce seviyorum biraz dağılınca kalkıyorum ya da eşim yardımcı oluyor 🙂 Biz 32.haftasına girdiğinde hareketlerinde ciddi azalma oldu 2 gün boyunca takip ettim sadece elimi karnıma koyduğumda hissediyorum o kıpır kıpır çocuk yoktu hemen doktoruma başvurdum herşey normaldi aynı gün 3 kere nstye girdim en son şekerle tüm bağımı kesmemi söylediler Benim şekerim yükselip şekerli bişey tükettiğimde bebeğin şekeri düşüyor ve hareketleri yavaşlıyormuş ve geçen randevumuz da artık o kadar hareketli olmayacak yeri de daraldı ama mutlaka hareketlerini takip et dedi 32 ve 33. Haftaya göre sanki daha hareketli bu hafta 😇
elfkara 28.haftamdayim şimdiden başladı uykusuzluğum kendimi bildim bileli yüz üstü yatardım 🤭 Yatamiyorum sağa sola ancak ama kaburgalarim ağrımaya başladı artık 🤪bide böyle sağa yatınca sanki bebek boşluk kısmını gidikliyo gibi 2 3 gündür 🤣🤣
Muratnevin Ayy buna sesli güldüm aynısını ben yaşıyorum ama dönme olayını dönüp yatıyorum , 28 haftalığım , kalkıpta mı döneceğiz ki
Dilaraqurban @1susamhikayesi simdi kacinci haftadasiniz?benimde yarin randevum var,sabahlari toplaniyor ve haraketleri ciddi azaldi,geceleri uyudugum zaman biraz haraketleniyor
1susamhikayesi Dilaraqurban Şuan 34+4 haftalığız. Randevuya gittiğinde aslında sorabilirsin hareketlerinde ki azalma nedenini benim rahimden bebeğe giden damarların birinde direnç çıkmıştı ve tansiyon sorunu yaşayabilirsin demiştiler öyle de oldu şu sıralar tansiyonum yükseliyor 14 olmaması gerekiyormuş benim şuan 13.5
Seyma93 Ysgl26 bende aynen öyleydim sırt üzeri yatmadan asla uyuyamazdım. Ama alışıyor insan o ağrı hep olacak yanlarında daha ilerde uyuşma sorunu da oluyor rabbim güç kuvvet versin 😕