Minikkuss 1 hafta önce Doğum yaptım . Bebeğim küvezde makinayla sağıyorum. Yara oldu göğsüm lansinoh Krem tavsiye ettiler . Alacm bugün iyi gelir mi kullanan var mı ? Kaç günde düzelir
Nily Minikkuss canm o krem iyiymis bende taavsiye uzerine aldim Ama keske onceden kullanmayq baslasaydin belki fayda ederdi ozaman Benm 1bucuk ayim var simdiden kullanmaya basladim insallah ise yarar
Cemrelif Minikkuss kardeşimin aynı şekilde oldu. Hiç krem fayda etmedi. Üstelik mastit oldu. Süt kanalları tıkandı. Dahada zorladılar. Bir tek kantoron yağı iyi geldi. Süt sağdıktan sonra karbonatlı su ile strelize edip onu sürüyordu. Üzerinede temiz bir gazlı bez veya pamuk koyuyordu. 3-4 gün içinde bütün yaralar kapandı. Bir deneyin isterseniz
Yigitcan Bna fayda etmedi canım bi kullan yinede garmastan pomad krem var buda etkili bi krem inşallah faydası olur gogus yarası çok acı bişey acisi çok farklı çabuk iyileşir insallah
Ozlemocekk @Minikkuss canım gebe eğitimine gittim oradaki ebe göğüsler yara olunca beyaz lahana haşlayıp göğüslere koyulmasının çok iyi geldiğini söylemişti dene istersen yada bi doktora görün canım
denizefe karbonatı su ıle karıstırın sagmadan once ve sonra sılın karbonatlı suyla bır ıkı gune ıyı olur allahın ıznıyle benım gogsumun ucu dusmustu 😭 kan ıcınde bıle emzırdıgımı bılıyorum neler kulalndım hıcbırı ıyı etmedı
Cemrelif Minikkuss aktarlarda satılıyor. İyileri bir çok aktarda var. Bize bir tanıdık kendine yapmış olduğu yağı vermişti. Deneyin faydasını görüceksiniz demişti. Gerçektende göğsünün ucu paramparça idi. Kan akıyordu sürekli. İnşallah sizede fayda eder