1yenianne Minigindunyasi ya bunları kim cıkarıyor hadi cips anladım da dondurma neden yasak? Ben canımın çektiğini yiyorum valla..Burda duyuyorum yani herseyi buraya kalsa bişey yiyemicez
Minigindunyasi kahvesever__ valla benimde canım çekiyor cips yiyormda arada smdi karşıma dondurma çıktı anam nasl olck o iş dondurma nedn yasak😃
Ysgl26 Her gün olmamak kaydıyla yiyorum tabiki. Haftada bir falan ..İnsanız 9 ay onu yeme bunu yeme olmaz ki.
Ysgl26 Minigindunyasi hiç bişy olmaz canım. Canın istiyosa ye gitsin arada sırada. Kimse 9 ay mükemmel dikkatli beslenemes zaten mümkün değil.
Minigindunyasi 1yenianne valla bende anlamdm dondurma ne alaka yani içinde şeker fln varsa yinede abartı geldi insanın hamilelikte canı çekiyor ne kadar nefsimize hakim olcz
Aselsevde 1yenianne bide sonra soruyorlar neler yiyosunuz bebek nasıl kilo alır falan 😄 o yasak bu yasak derken bişey yemezsen bebek kilo almaz tabi 😄
Minigindunyasi kahvesever__ bende dondurmaya çok şaşırdım bunu duyunca yerim ya ben dondurma seviyorum cunku
Aselsevde 1yenianne aynen öyle zaten normale bakicak olursak herşeyin fazlası zarar abartmadan herşey yenebilir bnce
Minigindunyasi 1yenianne bende yicem öyle dusundm mantıklı drgl cips tamam Zatn zararlı ama dondurma yani mantıkli degl