Ubuntu 2022Mom2022 ben de aynısını gördğm bir kez iki kez de bebek gördüm ve ailemdeki birkaç kişi daha görmüştü çok fazla akıntım ve mide yanmam vardı
Asil_hatun 2022Mom2022 bende pozitif gördüm rüyamda ama bilinç altı diye düşündüm 2 gün sonra pozitif gördüm bide hamilelik belirtisi olarak çevrenin bende farkettigi sinirlilik hali oldu kendi kendine parliyorsun ordan anladk dediler
Asil_hatun 3273 adet tarihinden önce patlayacak gibiydi dokunamıyorum 5 haftalık oldum baya azaldı bende şaşırdım
Betus32 2022Mom2022 kasık ağrısı Sağ kasık hala da ağrıyor hep ağrılarım oldu baş agrım migren bacak ağrım hep ağrıyla geçiyor günlerim 😥😥
Mervee66 2022Mom2022 adet gecikmesi, kasık ağrısı, sık idrara çıkma, mide yanması, gaz sorunu vardı bugün acilde kan verdim gebe çıktım beta HCG 529.42 çıktı 🥰
Minik_Lina 2022Mom2022 hiçbir belirtim yoktu içime doğdu kesin hamileyim dedim adetimde ilk günden geçikince dedim kesin var bişi içim içimi yiyor neyse dedim bi kaç gün daha beklim belki geç gelicek diye 3_4 gün sonra gittim test aldım direk pozitif çıktı
Asil_hatun Ayseyllmz hayr canm ben iliskiden 10 gun sonra verdim.ama negatif çıktı aradan 3 gün geçti verdim 16 cikti
Ayseyllmz Sevgioguz senin ilişkiden sonra kaçıncı günün sen kanda mi öğrendin yoksa test mi yaptın 🥺🥺
Careermum 2022Mom2022 bende şuana kadar çok şükür sorun olmadı ama zaman zaman gece yatarken nefes darlığı çekiyorum, o zamanda zaten ilaç kullanıyorum🥰