Drya13 2022Mom2022 bende belirti yoktu ama bekliyordum hissettim Adetim 1 gün gecikince de2. gün test yaptım ve çok şükür sonuç pozitif 🤲şimdi 11 + 2 olduk herhangi bir belirti yok yani mide bulantısı ve kusma aşerme baş ağrısı gibi😊
sultan96 Bendiyebiri yaaa Allah razı olsun ne kadar güzel yazmişsin😍😍 Rabbim inşallah size de ağrısız acısız bir doğum geçirmeyi nasip etsin su gibi gelip geçsin
Melekzx 2022Mom2022 benim vücut sıcaklığım değişiyordu. Sonra da yemek yetmedi diye ağladım. Adetim iki gün gecikti. Bir hafta geçsin diye bekliyorduk. Eşimin patronun eşi eşime bu kız hamile dedi bizde şaşırdık test al bak dedi o akşam aldık gecikmenin 3 . günün sabahında öğrendim
Melekzx 2022Mom2022 benim hala arada kasık ağrım oluyor. Özele gittiğimde kasık ağrısı normal yeter ki kanama olmasın dedi
Zeeynepp 2022Mom2022 öncesinde rüya görmüştüm sonrasında adetim 1 gün gecikmişti yaptım ki pozitif çıktı kan verdim sonrasında çok karışık duyguydu 🥰
Ayseyllmz Sevgioguz ilişkiden kaç gün sonra oldu acaba benim 7.gun den sonra oldu şuan hala bel ağrısı var 🙄
Merveomer34 2022Mom2022 bende bi arkadaşımı hamile görmüştüm uyku hali ve ayak yanması olmuştu bende de 37 deyiz şimdi 🥰
Hafize3536 Ben sık idrara cıkma kasık ağrısı göğüs hassasiyeti sanki adet olacakmışım gibiydi şiddetli bir kasık ağrım vardı ilk gebeliğimde ilk tecrübem anlamadım tabi ilk başta ama 4 gün gecikince mucizem kızımla tanıştım şuan 26 haftamızdayız allahım isteyene nasip etsin🙏🏻💕🌸
Nursahdemirayak 2022Mom2022 Kızımda normalde hiç sivilce cıkmayan yüzümde alın kısmımda büyük bir sivilce cıkmıstı ve yüzüm lekelenmişti birden ve göbeğimdeki kahverengi çizgim çok erken belirmişti. Bel ağrısının ne olduğunu bilmeyen ben 1 haftadan fazlada bel ağrısı çekmiştim 💖 oğlumda 2 gün bel ağrısı çektim ve halsizliğim vardı💙
Azra_Mom 2022Mom2022 göğsümden anladım hassasiyet her adet yaklaştığında oluyordu ama hem erken başlamıştı hassasiyet hemde rengi değişti pembesi kırmızıya döndü sanki bikaç gün içinde o şekilde anlamıştım 😁
Selimkemalinannesi yagmurrrra merak etme benimde 6-12 hafta arası o bulantılar oldu sonra hemen kesildi bulantı başladığı an doktor dedi bana yürü açık hava yoksa balkona cama çık adım at tuzlu kraker ye