sultan96 ben kan tahlilinden sonra gitmedim hemen doktora çünkü görünmüyor ya canım içim içimi yiyordu ama 2 aya yakındım gittiğimde ☺️Duyarsınız inşallah öyle şeyler getirme aklına güzel düşün güzel olsun 🙏🏻 Burda ki kötü hikayeleri postlara bakma insan kafayı yiyor bende hep olumsuz düşünüp yedim bitirdim kendimi sakın onu yapma sen. Hatta erken doğum olanları görüyordum son zamanlar aşırı korkuyordum. Daha erken ya ondan duyulmamış duyarsınız eminim ki bir sonra ki gidişinizde ve o zaman o kadar güzel bi duyguyu ki Allah her kadına yaşıtsın bu duyguyu o zaman anlayacaksın hele tekmeleri olmaya başladı mı daha çok heyecan duyacaksın eşin hissedecek o hareketleri ellerini koyup onun mutluluğu da ayrı oluyor. Ay sana bunları yazarken bile ben gözlerim dolu dolu oldu 😄 insan önce ne olduğunu anlayamıyor bazen de uzun bir süre annelik duygusunu anlamayabilirsin hiç canını sıkma yavaş yavaş Rabbim o duyguyu veriyor kalbine 💗 doktorlar her ihtimali söylüyor ondan söylemiştir öyle dua et bol bol inşallah güzel haberlerini duyarız burdan 😘