ElifYade Regl 10 gün gecikince yapayım artık bir test dedim 😂 6 haftalıkken öğrendim . Bir hafta sonra başladı kusmalar sürekli uyumalar 🥲
direncc 2022Mom2022 göğüslerim emziyormuşum gibi inanılmaz ağrıdı adetim yaklaşınca da ağrıyor ama çevresindeki kahverengi kısım koyulaşmıştı
Ebruliii45 2022Mom2022 Ben bir gece aniden karın kasılmasıyla uyandım orada bir şeyler olduğunu hissettim ama adetim 2 gün geçince evde test yaptım ve pozitifti 😊
___Havva27 Smyye1B bnm de aynı ama mide yanması değil göğüs hassasiyeti 😄Bnm de son adet tarihim düğün günüm 19+2 olduk şimdi çok şükür 🥰
Smyye1B ___Havva27 Aman densizin biri var evlenmeden mi yaptın demiş bana sizede demesin 🙄 Benimde işte son adet tarihim düğünümden 15 gün önceydi 😇 19 günlük evliyken pozitifi gördük bizde 26+2 olduk 💙
Babyco 2022Mom2022 reglime yakın deli gibi bel sırt ağrısı ve regl oluyormuşum gibi karnım parçalanıyordu ve hiç geçmedi sonra test yaptım. Zaten planlı yapmıştık bekliyordum . Testi erken yapıyordum neden hamile değilim diyordum . Yine günüm geçmeden 4 gün önce test yaptım pozitif. 15 haftalığız hala düşük tehlikem deli gibi enfeksiyonum ve bel ağrım var. Ne zaman geçecek bekliyorum
Yamur12345 Smyye1B vala cnm öyle densiz hadsiz insanlar var ne yazıkki ağustos anneleri diye bi başlık yazdım son adet tarihim 23 kasım ağustos ortalarında doğuracam dedim bitane hadsiz biri yazmış benden sonra olanlar benden önce doğuruyor diye bnm rahim ağzı genişliğim var sürekli düşük tehlikesiyle 5 ay olduk erken doğum yapabilirim doktorum öyle dedi anlamadan yazıyorlar
Dilber33 2022Mom2022 gögüslerim büyüdü ve uçları acıyordu ara ara ben acaba hasta olmadım diye mi dedim bekledim ama normalde hastalıgım geçikince gögüslerim büyüzdi dedim bu farklı bi belirti ve dogru çıktı hamile oldugumu ögrendim test yapınca
BeyzaF 2022Mom2022 göğüs hassasiyeti lekelenme ve adet gecikmesi olmuştu bide abartısız bütün günlerim turşu yemekle geçiyodu arkadaşımın zoruyla test alıp yapmıştım 😄
Suleakblt 2022Mom2022 adetim gecikti fakat şüphelenmedim pkos vardı çünkü zaten hep gecikirdi çok test yaptım negatif en son bi gün midem bulandı hadi dedim bidaha yapıyım böyle olmayacak ve pozitif ben şok 😂❤️
Smyye1B Yamur12345 Rabbim sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🌸 💜 İnsanlar hadleri olmayan şeylere karışmaya bayılıyorlar. En güzeli görmezden gelmek ama hormonlar yüzünden insan ister istemez kafaya takıyor söylenilenleri…
Yamur12345 Yamur12345 hiç sormayın bende bu hamilelikte çok sinirliyim hiç birşeye tahamülüm yok o derece yani
Sureyya-A 2022Mom2022 canım sıkılıyordu uzun zamandırda bekliyorduk olmuyordu . Bi başım döndü evde hazırda test vardı dur bi bakim dedim sonucuna bir hafta ağlamıştım 😂
DoktorAyti Hafif kasıkda ağrılar bide aç kalınca mide bulantısı🙄önceden negatif gebelik testi olduğu için umutlu diildim ama yine de bi hiss😊adetden geçmemişdi ama silik bi çizgiyle kendini gösterdi oğlum♥️Şimdi 20+4 haftamızdayız🥰
Naz_ylmz @"2022Mom2022 regl olacak gibi karın bölgemde şişkinlik, ağrı, meme hassasiyeti ve buna ek bacak ağrısı yaşadım, regl olmayınca üzerinden 10 gün geçmesini bekleyip test yaptım sonuç pozitif çıktı şu an 31+3 haftalık 🐣
Gozdeyasin Hiçbir belirti olmadı zaten tüp bebek gebesiyim kendi normal yolla hamile kalanlar çok şanslısınız valla çok zor yollardan gectm Allahım sagsaglim kavuştursun yavrularimiza
minikmucizemmmmmmm 2022Mom2022 benim baş dönmelerim vardı ama babam ciddi bir iş kazası geçirmişti üzüntüye veriyordum.. üzerine gecikince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 🙈
Mfy Tek belirtim uykuydu.Yeme içmek dışında sürekli uyuyordum ve uykuya doymuyordum kafam resmen yastıktan kalkmıyordu.Adetin iki gün geçikince uyku halide normal gelmeyince test yapmıştım ve öyle öğrendim.Şimdi minik kızımı özlemle bekliyorum🌸