Mom-0 Kizlar transferin 7. Günü beta hcg 54 cikmisti bu gün 10. Gün 214 çikmiş artiş nasil ? Kimyasal olma ihtimali varmidir ?
Butterfly_13 Mom-0 gayet güzel yükselmiş canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌼
eylulummmm @Mom-0 bence güzel artmış canım 2 gün sonra tekrar tekrarlamalisin inşallah sağlıklı bir gebeliktir şuan sağlıklı gözüküyo
Mom-0 eylulummmm inş. Sagliklidir canim ya. Kimyasal olmasindan çok korkuyordum. Hemsireler aricak haber bekliyorum ama henuz aramadilar. Güzel artarsa kese icin gün vericez demişlerdi. Kese ne zamn belli olur acaba ?
Mom-0 alcang hemşireler aricakti bu gün. Kan güzel cikarsa kese icin gün vericez dediler. İnş. Bir sorun olmaz ☺️
Mom-0 eylulummmm anladim canim.belki tekrar kan isterler bilmiyorum ben erken yaptirmistim kan testini . İnş. Bebişim sıkı sıkı tutunur bana. Korkuyorum birsey olur diye. Rabbim istegen herkeze nasip etsin 🙏 kimsenin kucaği boş kalmasin ins. 🤲
Mom-0 Srdm hemsire aradi artis gayat iyi ama iki gun sonra yine kan verin dedi. Sonra nasip olursa kese icin gün vericekler. 😊