Esraefllshn Kızlar enfeksiyon normal Doğuma engel mi bir türlü geçmeyen enfeksiyonum var 38 e giricez
Gmom_ Esraefllshn enfeksiyonu olanlara kor al Doğum yaptırıyorlar özellikle çünkü başka türlü geçmek bilmiyor
NekwaSultan Esraefllshn mantar ya da siğil engel bebise bulaşabilir diye ama enfeksiyon sadece erken doğuma sebep sizin zamanınız gelmis bir problem olmaz bence 😉
Minikkuss Esraefllshn enfeksiyonum yüzünden bebeğim 1 haftadır küvezde 😢 . İnşallah sağ sağlim alırsın sen kucağına
ElifKarata Esraefllshn engel diye biliyorum Doğum anında bebeğede bulaşabilir diye sezaryen yapıyor doktorlar
Esraefllshn NekwaSultan inşallah ya normalden de korkmuyor değilim salı günü gideceğim vakalım be dicek
Esraefllshn ElifKarata bende öyle biliyorum salı günü doktora randevum Var 38 olucaz işte ne der bilmiyorum enfeksiyonum geçmedi fitil kullanıyorum sanırım sizinle aynı zamandayız çok korkuyorum ilk gebeliğim
ElifKarata Esraefllshn bende 37+4 canm yakınız benmde ilk gebeliğim korkma kendini rahat hissetmen cok önemli
SevcenMerin Benimde vardı normal Doğum yaptım 38 de bebeğim geldi sadece erken Doğum oluyor. Ama bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı benim enfeksiyonum onun kanına geçtiği için.
SevcenMerin Esraefllshn sadece Doğumdan 1 gün önce sancım çıktı ve çok az kanamam oldu. Doğumun olduğu günün sabahı da suyum geldi öylelikle gittim hastaneye öğlene de Doğum oldu
Gulnar94 Esraefllshn bendede idrar yolu enfeksiyonu var sezeryan olucam . Bebegim gecermi?((( normal olursa gecer sezeryanda nasil gecerki kanina
Esraefllshn Gulnar94 benim bildiğim enfeksiyon olunca normal yapmıyorlar salı randevum var bakalım ne dicek doktorum
Zeynep360 Esraefllshn idrar yolu enfeksiyonu mu mantar mı bende de var enfeksiyon antibiyotik verdi doktor